- 13 Şubat 2009
- 26.743
- 24.008
- 3.048
Ghendouzi’yi alsan yeter başgan.
İlla 2 diyorsan Rachica’yı da al.
İlla 3 diyorsan Ozan Kabak’ı kirala yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim icin birinin digerinden bi farki yok abim. Arabın hicbir seyini istemiyorumAma bildiğimiz cemaatlerden değil. Tasavvufçu Cemalnur Sargut hanımın talebesi.
Erden Timur: "Allah, kimsenin gönlüne tutku koymaz. Yaradılışın hedefi bu. İnsan olmaya ulaşmak yüce bir makam, yolculuk çabasındayız. Kendinden sonra bir amaca odaklandığında, insan olma serüveninin dışına çıkıyorsun. Bende dedim ki, Allah neden bu tutkuyu kalbime koydu?"
Gördün mü lan çakma filozof? felsefe böyle yapılır...
Icardi gibi diyor bizim Berkan Ozan diyor yav. Vizyona çıkamadı profilimiz halen.Ghendouzi’yi alsan yeter başgan.
kemerburgazın yanına tekkesini kursun postunu sersin ilk müridi olmayan namerttir...2 3 icardi klasında adam daha alırsa gsli ateistler dine kesin dönüş yapar öyle yürüyor yolunda koca şaşsak erden basgan
Kanka seninde beyin yanmış, Adam İcardi gibi transfer diyor 2 numaraya Rashica falan yazıyorsunGhendouzi’yi alsan yeter başgan.
Lanet olsun bu 8+3’e Levent abi.Icardi gibi diyor bizim Berkan Ozan diyor yav. Vizyona çıkamadı profilimiz halen.![]()
Sokmuşum Türkiye ligine ben Avrupa kupası ıstiyorum.Lanet olsun bu 8+3’e Levent abi.
Mbappe’yi mi alacağız ulan? Play stationdan da anlamıyordun, futbolu da unutmuşsun. Parayı bulalım da sen karılarla mekanlara ak biraz. Evde otura otura ne hale gelmişsin.Kanka seninde beyin yanmış, Adam İcardi gibi transfer diyor 2 numaraya Rashica falan yazıyorsun
Rashica'dan kötü geçen sene ilk 11'de Mertens, Olivera vardı. Ha bi de Adekugbe falan ahahah
Icardi bi çok maçta şapkadan tavşan çıkarmasa geçen sene Rashica gibi adamları tenekeyle uğurlardı forum ahalisi![]()
Erden cemaatçi felan değil onlar fblilerin çıkardığı yalan hangi Cemaat'tenmiş?
Abi Icardi gibi 2 adam daha alsak bunların bazıları yedek kalacak vs, sonra homurdanmalar başlayacak. Kerem diyecek ki 8 milyon kazanan adam yedek, maçı ben kazandırıyorum ama 1 milyon alıyorum, başlarım böyle adalete vs. İki ucu değnek bir durum.Sokmuşum Türkiye ligine ben Avrupa kupası ıstiyorum.
Angelino ve zaha icardi gibi dgl mi ustad.Abi Icardi gibi 2 adam daha alsak bunların bazıları yedek kalacak vs, sonra homurdanmalar başlayacak. Kerem diyecek ki 8 milyon kazanan adam yedek, maçı ben kazandırıyorum ama 1 milyon alıyorum, başlarım böyle adalete vs. İki ucu değnek bir durum.
OralErden baskana katilmiyorum
Bizim ana hedefimiz öncelikle ligi domine etmek olmalı
Icardi gibi heis.Angelino ve zaha icardi gibi dgl mi ustad.
Cemalnur Sargutun sohbetlerine gidiyor yahu. Fblileri sittiret aynı cemaatten bir TK yöneticisi biliyorum oda söyledi.Erden cemaatçi felan değil onlar fblilerin çıkardığı yalan hangi Cemaat'tenmiş?