Erden Timur: "Icardi gibi 2-3 isim daha getirip takımı bambaşka bir noktaya getirmek istiyoruz"

Ghendouzi’yi alsan yeter başgan.
İlla 2 diyorsan Rachica’yı da al.
İlla 3 diyorsan Ozan Kabak’ı kirala yeter.

Erden Timur: "Allah, kimsenin gönlüne tutku koymaz. Yaradılışın hedefi bu. İnsan olmaya ulaşmak yüce bir makam, yolculuk çabasındayız. Kendinden sonra bir amaca odaklandığında, insan olma serüveninin dışına çıkıyorsun. Bende dedim ki, Allah neden bu tutkuyu kalbime koydu?"

Gördün mü lan çakma filozof? felsefe böyle yapılır...

2 3 icardi klasında adam daha alırsa gsli ateistler dine kesin dönüş yapar öyle yürüyor yolunda koca şaşsak erden basgan

Transferler tamamen bitince rakiplerine salça ol, hepsine teklif götür. Kaldır kuşlara.

Ghendouzi’yi alsan yeter başgan.
İlla 2 diyorsan Rachica’yı da al.
İlla 3 diyorsan Ozan Kabak’ı kirala yeter.
Kanka seninde beyin yanmış, Adam İcardi gibi transfer diyor 2 numaraya Rashica falan yazıyorsun :ROFLMAO:

Rashica'dan kötü geçen sene ilk 11'de Mertens, Olivera vardı. Ha bi de Adekugbe falan ahahah :asd:

Icardi bi çok maçta şapkadan tavşan çıkarmasa geçen sene Rashica gibi adamları tenekeyle uğurlardı forum ahalisi :cigara:

Hahah gercekmis

Erden Timur, sol bek transferi süreci için; "Angelino transferinde Leipzig'in CEO'su, "Angelino, başka takımlardan bizim verdiğimiz maaştan çok daha yüksek teklif aldı, biz de kalmasını istiyorduk ama sanki çocukluğundan beri Galatasaray'dan teklif bekliyormuş gibi davrandı." diye bir şey söylemiş." dedi.

Erden cemaatçi felan değil onlar fblilerin çıkardığı yalan hangi Cemaat'tenmiş?

Kanka seninde beyin yanmış, Adam İcardi gibi transfer diyor 2 numaraya Rashica falan yazıyorsun :ROFLMAO:

Rashica'dan kötü geçen sene ilk 11'de Mertens, Olivera vardı. Ha bi de Adekugbe falan ahahah :asd:

Icardi bi çok maçta şapkadan tavşan çıkarmasa geçen sene Rashica gibi adamları tenekeyle uğurlardı forum ahalisi :cigara:
Mbappe’yi mi alacağız ulan? Play stationdan da anlamıyordun, futbolu da unutmuşsun. Parayı bulalım da sen karılarla mekanlara ak biraz. Evde otura otura ne hale gelmişsin.

Rachica çok faydalı bir top oynadı geçen sene; inanılmaz dengeli vir adam. Defansa yardımı çok iyi, fizikalitesi çok iyi, topa vurmayı biliyor vs vs. Çok hızlı değildi belki; inanılmaz çalımcı bir adam da değil ama fiyatı uygun olacaksa kesinlikle alınmalı.

Sokmuşum Türkiye ligine ben Avrupa kupası ıstiyorum.
Abi Icardi gibi 2 adam daha alsak bunların bazıları yedek kalacak vs, sonra homurdanmalar başlayacak. Kerem diyecek ki 8 milyon kazanan adam yedek, maçı ben kazandırıyorum ama 1 milyon alıyorum, başlarım böyle adalete vs. İki ucu değnek bir durum.

Erden baskana katilmiyorum
Bizim ana hedefimiz öncelikle ligi domine etmek olmalı

Abi Icardi gibi 2 adam daha alsak bunların bazıları yedek kalacak vs, sonra homurdanmalar başlayacak. Kerem diyecek ki 8 milyon kazanan adam yedek, maçı ben kazandırıyorum ama 1 milyon alıyorum, başlarım böyle adalete vs. İki ucu değnek bir durum.
Angelino ve zaha icardi gibi dgl mi ustad.

Geri
Üst Alt