- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.176
- 4.218
Bravoo profesyonel açıklamalar
Satmıyoruz abi oyuncumuzu daha ne
Satmıyoruz abi oyuncumuzu daha ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada 1 hakkın var kerem yusufBakambu bence B Planı. Eldor Shomudurov zorlanıyor gibi geliyor yerli olarak sayılacağı için.
2. maçtan demek istiyorBu arada biz zaten maça 2.turdan başlıyoruz. Sayın Timur hangi turda başladığımızı bilmiyor muhtemelen
E.T: Transferi kapattık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Östersund da aynıydı Onat.Zalgiris kim yav? İki maçta 5+ averaj yapıp göndeririz.
Değildi. Lütfen Östersunds'un o sezon oynadığı maçlara, hocasının nerelere geldiğine de bakalım. Biz de ayrıca yeni kurulan bir takımdık. Fernando ile Badou daha ortada yoktu vs. O maçlara çıkan 11 ile şu anki 11 kalitesi arasında uçurum var.Östersund da aynıydı Onat.
Yav Gözünü seveyim. Ostersund'u bize çıkmadan önce bir kişi bilmiyordu.Değildi. Lütfen Östersunds'un o sezon oynadığı maçlara, hocasının nerelere geldiğine de bakalım. Biz de ayrıca yeni kurulan bir takımdık. Fernando ile Badou daha ortada yoktu vs. O maçlara çıkan 11 ile şu anki 11 kalitesi arasında uçurum var.
Zaten sonradan farkına vardık adamların. Zalgiris maçlarına göz ucuyla baktım. 5dk tahammül edemedim. Bunlardan çekiniyorsak dediğim gibi hiç CL katılımını hedeflemeyelim. Sonraki tur daha dişli ve sürprize açık takımlar var bak ona itiraz etmiyorum.Yav Gözünü seveyim. Ostersund'u bize çıkmadan önce bir kişi bilmiyordu.
Neyse amacım kaza yapmamak. Strum maçı gösterdi ki hala oturtamadık ve forvet yok yani.
Aman yapma şimdi ciddiye alıp yangın yapanlar olur![]()
Onatcım bazen umulmadık taş baş yarıyor. O sebepten 2 kere başımıza geldiği için sütten ağzımız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyoruz.Zaten sonradan farkına vardık adamların. Zalgiris maçlarına göz ucuyla baktım. 5dk tahammül edemedim. Bunlardan çekiniyorsak dediğim gibi hiç CL katılımını hedeflemeyelim. Sonraki tur daha dişli ve sürprize açık takımlar var bak ona itiraz etmiyorum.
Anlaşamayacağız sanırım. Zalgiris maçı için 2-3 transfer gerekiyorsa hiç CL konuşmayalım diyorum ben de. Kaldı ki Bakambu ile Kerem Demirbay kadroya dahil olacak deniyor.Onatcım bazen umulmadık taş baş yarıyor. O sebepten 2 kere başımıza geldiği için sütten ağzımız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyoruz.