Erden Timur: "İkinci turdan önce transferini sonuçlandıracağımız 3-4 oyuncu daha var"

Bakambu transferi zor bir oyuncu değilken neden frene basıldı acaba elimizde forvet olurdu eleme macinda

Sponsor gelirleri öyle bir seviyeye çekildi ki her gelen yönetimin esas sınavı bunun üzerine ne kadar koyduğuyla olacak. Öyle artık kafanıza göre şunu şunu sponsor yaptık oldu bittiye kimse getirmez bu yönetim 50 mi koydu gelecek yönetim 55-60 yapacak yoksa başarısızsın.

Östersund da aynıydı Onat.
Değildi. Lütfen Östersunds'un o sezon oynadığı maçlara, hocasının nerelere geldiğine de bakalım. Biz de ayrıca yeni kurulan bir takımdık. Fernando ile Badou daha ortada yoktu vs. O maçlara çıkan 11 ile şu anki 11 kalitesi arasında uçurum var.

Değildi. Lütfen Östersunds'un o sezon oynadığı maçlara, hocasının nerelere geldiğine de bakalım. Biz de ayrıca yeni kurulan bir takımdık. Fernando ile Badou daha ortada yoktu vs. O maçlara çıkan 11 ile şu anki 11 kalitesi arasında uçurum var.
Yav Gözünü seveyim. Ostersund'u bize çıkmadan önce bir kişi bilmiyordu.
Neyse amacım kaza yapmamak. Strum maçı gösterdi ki hala oturtamadık ve forvet yok yani.

Yav Gözünü seveyim. Ostersund'u bize çıkmadan önce bir kişi bilmiyordu.
Neyse amacım kaza yapmamak. Strum maçı gösterdi ki hala oturtamadık ve forvet yok yani.
Zaten sonradan farkına vardık adamların. Zalgiris maçlarına göz ucuyla baktım. 5dk tahammül edemedim. Bunlardan çekiniyorsak dediğim gibi hiç CL katılımını hedeflemeyelim. Sonraki tur daha dişli ve sürprize açık takımlar var bak ona itiraz etmiyorum.

Erden Timur zaten yılın en önemli transferini gerçekleştirdi, eğer eşinin sağlık sorunları çıkmasaydı İcardi beklenenden çok önce takıma katılmıştı.
Sabırlı olup bekleyelim, Erden Timur yine bizi mutlu edecek transferleri kulübün menfaatine olacak şekilde en iyi şartlarla yapmaya devam edecek
Şu anki mevcut takımımız oturmuş kaliteli bir kadro, son Graz maçı yanıltmasın yükleme sonrası bir düşüş olabilir, Zalgiris’i eleyip devam edeceğiz, takıma güvenelim.

Zaten sonradan farkına vardık adamların. Zalgiris maçlarına göz ucuyla baktım. 5dk tahammül edemedim. Bunlardan çekiniyorsak dediğim gibi hiç CL katılımını hedeflemeyelim. Sonraki tur daha dişli ve sürprize açık takımlar var bak ona itiraz etmiyorum.
Onatcım bazen umulmadık taş baş yarıyor. O sebepten 2 kere başımıza geldiği için sütten ağzımız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyoruz.

Onatcım bazen umulmadık taş baş yarıyor. O sebepten 2 kere başımıza geldiği için sütten ağzımız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyoruz.
Anlaşamayacağız sanırım. Zalgiris maçı için 2-3 transfer gerekiyorsa hiç CL konuşmayalım diyorum ben de. Kaldı ki Bakambu ile Kerem Demirbay kadroya dahil olacak deniyor.

Geri
Üst Alt