Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kagit ustunde evet. Kalani yok diyorum.

Alinmayan ortasaha, sag bek (Boey gidecegi belli), solbek problemi, yedek forvete Vinicous gibi bir profil. Sana gore basarili demek ki ? Abi adamin olayi tek transfer degil. Bu sene transferlerimiz gayet vasat alti ya da yetersizdi. Iliskileri iyi, hoca ile iyi, oyunculari motive etmesi iyi, haklarimizi savunmada iyi lafimiz yok. Transfer ustunden suyun ustune cikarmak anlamsiz bir de Rashica ustunden acikliyorsun kimse sana Rashica Vs... demedi/yapmadi. Koca yaz + devre arasi transferi yasadik. Neyse, katilmiyorum renkdasim. CL'ye gitmedigin senaryoda, ozellikle bir daha dusun lutfen.
Yav Erden Timur Sportif Direktör değil adamın işi belirlenen oyuncuları uygun maliyetle kulübe kazandırmak. Eldekileri de en yüksek fiyata satmak. Çok yanlış bir tespit yapıyorsun. Oyuncunun performans verememesi teknik ekibi ilgilendirir, sözleşmelerinin durumu Erden Timur'u ilgilendirir.

Bu sezon herkesce övülen Mario Branco senin dediğin kişi mesela. Szymanski, Fred ve Cengiz Ünder'e 15 milyon euro bonservis verdirtti, gitti bitik Bonucci'yi getirdi ve bu adam başarılı addediliyor. Ne kazandırdı bu adamlar bu sezon Fenerbahçe'ye mesela?

Senin CL grup gelirlerin, sponsor, stad vs tonla gelirin oldu bu sezon. Ona rağmen yüksek bonservisle aldığın oyuncu sayısı 2. Icardi ve Davinson. E.T. eldeki şartlarla harika iş çıkarmıştır.

Yav Erden Timur Sportif Direktör değil adamın işi belirlenen oyuncuları uygun maliyetle kulübe kazandırmak. Eldekileri de en yüksek fiyata satmak. Çok yanlış bir tespit yapıyorsun. Oyuncunun performans verememesi teknik ekibi ilgilendirir, sözleşmelerinin durumu Erden Timur'u ilgilendirir.

Bu sezon herkesce övülen Mario Branco senin dediğin kişi mesela. Szymanski, Fred ve Cengiz Ünder'e 15 milyon euro bonservis verdirtti, gitti bitik Bonucci'yi getirdi ve bu adam başarılı addediliyor. Ne kazandırdı bu adamlar bu sezon Fenerbahçe'ye mesela?

Senin CL grup gelirlerin, sponsor, stad vs tonla gelirin oldu bu sezon. Ona rağmen yüksek bonservisle aldığın oyuncu sayısı 2. Icardi ve Davinson. E.T. eldeki şartlarla harika iş çıkarmıştır.

O zaman hoca'yi gondersek Erden kalsa olurdu yani ? Abi bu is bir adamlik degil iste. Sen nereden biliyorusn hocanin Zaha istedigini yadsa Tete ya da Vini ? Varsa resmi kanitin anlarim bunu. Belki verilen alternatiflerden bunlari bitirebilmis ? Ve hangi sartlarda bitirmis.. yok oyle bir dunya. Ikisi de bu durumdan sorumludur. Getiren de, oynatan da, oynatamayan da.. Peki sey ne oldu mesela Morutsan ? Hani satmistik ? Ya da Zaniolo gidis sartlari ? Neyse, almak kadar satmak da mesele, Boey ornegini verme lutfen kalsa dahi iyi bir transfer yapacakti o. Elbette iyilestirmistir, pazarlik yapmistir ancak Boey'in kendisi burada isi o noktada ikna seviyesine getiren. Neyse, ben transfer de Erden Timur'un basarili oldugunu dusunmuyorum. Basarisiz da demiyorum cunku iletisimi iyi vs.. oyunculara dokunuyor, ikna ediyor. Ancak, yapilan anlasmalar iyi guzel uygun falan tutarsiz oluyor gayet de maliyetli transferler yaptik. Verim konusu tartisilir. Bu arada, Sportif Direktor degil diyorsun, olsun olmasin paydasi bu isin. Nasil biri basarili olunca "Wanda'yi ikna etti" diyorsak pay biciyorsak, aksi durumda da olmali. Bu arada bir baskasini savunmuyorum konu kendisi ile ilgili.

O zaman hoca'yi gondersek Erden kalsa olurdu yani ? Abi bu is bir adamlik degil iste. Sen nereden biliyorusn hocanin Zaha istedigini yadsa Tete ya da Vini ? Varsa resmi kanitin anlarim bunu. Belki verilen alternatiflerden bunlari bitirebilmis ? Ve hangi sartlarda bitirmis.. yok oyle bir dunya. Ikisi de bu durumdan sorumludur. Getiren de, oynatan da, oynatamayan da.. Peki sey ne oldu mesela Morutsan ? Hani satmistik ? Ya da Zaniolo gidis sartlari ? Neyse, almak kadar satmak da mesele, Boey ornegini verme lutfen kalsa dahi iyi bir transfer yapacakti o. Elbette iyilestirmistir, pazarlik yapmistir ancak Boey'in kendisi burada isi o noktada ikna seviyesine getiren. Neyse, ben transfer de Erden Timur'un basarili oldugunu dusunmuyorum. Basarisiz da demiyorum cunku iletisimi iyi vs.. oyunculara dokunuyor, ikna ediyor. Ancak, yapilan anlasmalar iyi guzel uygun falan tutarsiz oluyor gayet de maliyetli transferler yaptik. Verim konusu tartisilir. Bu arada, Sportif Direktor degil diyorsun, olsun olmasin paydasi bu isin. Nasil biri basarili olunca "Wanda'yi ikna etti" diyorsak pay biciyorsak, aksi durumda da olmali. Bu arada bir baskasini savunmuyorum konu kendisi ile ilgili.
Ben burada ne yazarsam yazayım senin fikrini değiştiremem. Eleştirmeye devam edebilirsin bu yanlış bakış açısıyla Erden Timur'u.

İnanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum

-Rasim Ozan Kütahyalı sesiyle-

Büyük kayıp. Sahadaki takım kadar, hoca kadar, Erden Timur’un da katkısı var şampiyonluklarda.
Eksikliğini transfer döneminin başlamasıyla birlikte hemen hissetmeye başlayacağız.

Büyük kayıp. Sahadaki takım kadar, hoca kadar, Erden Timur’un da katkısı var şampiyonluklarda.
Eksikliğini transfer döneminin başlamasıyla birlikte hemen hissetmeye başlayacağız.

Anlamadigim su, transferde ilk defa eli rahat.

Hep hayal ettigimiz, hem genc hem yildiz adayi oyunculari, Kovacic gibi 15-20 milyon Euroluk oyunculari getirebilme sansi var.

Bu noktada birakilir mi? Galatasaray’in parasini yedirme Erden Timur

Şampiyonlukta yöneticiler arasında en büyük katkıya sahiptir ama Okan hoca kadar katkısı olduğunu sanmıyorum. Okan hoca bu sene cidden çok iyi çözümler üretti.

Anlaşılan bu yaz kaosla geçecek dağılma dönemine gireceğiz. Acilen taraftarın yangın yapıp bu durumun önüne geçmesi lazım. Başarı sonrası kaos istemiyoruz artık.

Biz taraftarlar olarak daha ne yapmalıyız? Gitmek istiyorsa, bırakalım gitsin.

1- Çok zaman ayırdığı için iş, sağlık ve aile sorunu yaşıyorsa;
-Görev yükünü azaltacak bir yönetici daha yanına eklenir en azından görev yükü yarı yarıya azaltılır ama yinede devam ederdi.

2- Icardi, Okan hoca ve takımın kal demesine rağmen kalmıyorsa;
-Kalmak istemesine rağmen ciddi fikir ayrılıkları olmuştur az çok ileride yaşanacak olumsuz tabloyu biliyorsa bu yükün altında olmak istemiyordur.

Şu ana kadar konuşmayıp ne var ne yoksa içine atıyor buna neredeyse eminim.

Her şey iyi giderken konuşmak istemiyordur çünkü mütevazi bir insan gidip Galatasaray başkanıyla ciddi fikir ayrılığı yaşadıysa bunu açıklamak yerine çeketini alır ve çıkar gider.

1) Ali Yüce + Hatipoğlu kombosuyla Erden Timur'a ulaşmak isteyen üyelerin önce o ikiliden geçmek zorunda olduğu bir sistem + sadece Kemerbugaz 'da takım ile ilgilenme (basket voleybol dahil - sportif sonuçta) - en ufak florya işine karışmama "ne haliniz varsa görün" deme...

2) hoca ve oyuncular + taraftar bu kadar istiyor - O kadar sevgiyi önemseyen adam buna rağmen yok diyorsa içerden bezdirmişlik vardır - zaten son 1 seendir adama yapılan hakaret saldırı aşırı dozda - içerdende saçmalayanlar var - "bunları yarın öbürgün benim üzerime bir çamur atar onunla uğraşamam" modu olabilir.

ben basın açıklamasında üstü kapalı konuşacağını - işi tamamen "ailem ve sağlık" diye geçeceğini düşünüyorum. geçen gün boş anına gelmiş olabilir "içerdie küçük bir kesim" diye ilk defa 2 senedir birileriyle derdim var dedi bir nevi. Açıklamalrda dursun ricasıyla bunlardan bahsetmeyecektir tabii ki olay büyümesin diye. Bizde işin iç yüzünü sadece spekülatif olarak konuşacağız.

Biz taraftarlar olarak daha ne yapmalıyız? Gitmek istiyorsa, bırakalım gitsin.
bana göre yapılması gereken en önemli şey taraftar olarak,bıraktığı için adama hakaret küfür gibi şeylerden uzak durulması - 5 para etmez taraftar kitlesi yapar bunu çünkü kesin. hain falan derler.

desteği zaten veriyoruz - başka bir şey gelmez elimizden. He görev olmadığı dönemde bile tezahürat yaparsın ... gün gelir iş değişir.

Baskan kendisini davet etmis haber bekliyormus

Serhat Türk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt