Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ailevi sebepten de olsa sağlık sorunlarından da olsa veya iç Galatasaray siyasetinde de olsa bıraktığında malum kişiler be medya kaçtı diyecekler.

Şu bir gerçek Erden Timur olmasa Dursun önceki dönemdeki icraatlerinden gelen kırılganlık ile başarılı olma şansı çok azdı.

Giresun vs lige iyi giremediğimiz bölümde ya da bu sene devre arası transfer döneminde çok tepki alıp ligi vs kaybederdik.

Erden Timur bu açıdan sağladığı alan ile de yönetimin önünü açtı. Çünkü yıpranmamış bir isimdi.

Transferde ben hata olarak görünen hamleleri de gelen başarı sonrası gayet alınabilir riskler olarak görüyorum.

Ziyech, Zaha marka değeri belirli isimler ve CL için alındı. Tete tutmadı ama o da ya tutarsa transferi olarak bedava geldi zaten. Maaş olarak kurdan dolayı çok görünüyor ama Cicaldau vs 10 bonservis verip mundar olan oyunculardan sonra çok da eleştirilmemeli.

Erden Timur dışarıdan çok içeri derken bence devre arası o kadar koştururken transfer için, başkanın bankalar birliğinden çıkacağız diye alanını görece daraltmasına kırıldı. Bunu mesaj olarak aldı. Dinazorlar eleştirdi ve başkan beni sınırlandırdı olarak gördü bence.

Şampiyonluk geldi ama o süreçte kayıplar gelse çok sıkıntılı olup yıpranan kendisi olacaktı.

Yine de yönetimden bağımsız taraftar için devam etmeli. Emin olun biz o mevkiye gelsek stresten 1 ayda istifa ederiz adam 2 yıldır yapıyor ve sonuna kadar hissederek yapıyor ama umarım devam eder yorgunluğuna ve kırgınlığına rağmen.

Çünkü yerinin dolma şansı yok.

İletişimi ve hitabeti bu kadar iyi ve Avrupai olan biri gelmedi. Transfer'de de genel olarak başarılı ama benim kriterim o da değil çok. Kim gelirse gelsin şampiyon olduk ve bir şekilde bir anda olsa verim aldık.

Erden Timur'u sadece transfer olayıyla ilgili başarılı başarısız diye konuşmamak gerekiyor. Bu adam bana güven veriyor. Erden Timur varken Galatasaray'ımıza kimse zarar veremez verdirmez gibi geliyor. Bilmiyorum uzun zamandır Galatasaray içinden bu kadar ısındığım biri çıkmadığı içinde öyle geliyor olabilir.

Anlamıyorum gerçekten taraftar seni seviyor 3-5 eski yönetici laf söylüyor diye küsmeler bırakıcam demeler 2 senedir şampiyonuz yani ne gerek var bu birlikteliği bozmaya bu Galatasaraya fayda getirecek birşey değil ki heralde ali koçun tehditlerden korktu iş hayatını bitirimler fln döndü çekindi heralde sağlık durumundan bir sıkıntı yoksa bırakmasının başka bir anlamı yok.

Anlamıyorum gerçekten taraftar seni seviyor 3-5 eski yönetici laf söylüyor diye küsmeler bırakıcam demeler 2 senedir şampiyonuz yani ne gerek var bu birlikteliği bozmaya bu Galatasaraya fayda getirecek birşey değil ki heralde ali koçun tehditlerden korktu iş hayatını bitirimler fln döndü çekindi heralde sağlık durumundan bir sıkıntı yoksa bırakmasının başka bir anlamı yok.

Böyle bir durum varsa eğer G.Saray‘in büyükleri nerede? Para istemiyoruz ama bu adamı koruyun da mı diyemiyoruz

Yav Erden Timur Sportif Direktör değil adamın işi belirlenen oyuncuları uygun maliyetle kulübe kazandırmak. Eldekileri de en yüksek fiyata satmak. Çok yanlış bir tespit yapıyorsun. Oyuncunun performans verememesi teknik ekibi ilgilendirir, sözleşmelerinin durumu Erden Timur'u ilgilendirir.

Bu sezon herkesce övülen Mario Branco senin dediğin kişi mesela. Szymanski, Fred ve Cengiz Ünder'e 15 milyon euro bonservis verdirtti, gitti bitik Bonucci'yi getirdi ve bu adam başarılı addediliyor. Ne kazandırdı bu adamlar bu sezon Fenerbahçe'ye mesela?

Senin CL grup gelirlerin, sponsor, stad vs tonla gelirin oldu bu sezon. Ona rağmen yüksek bonservisle aldığın oyuncu sayısı 2. Icardi ve Davinson. E.T. eldeki şartlarla harika iş çıkarmıştır.
Sevgili Mert haklısın ama eksik diyorsun.Erden başkanın görevi bu sene sence sade oyuncu kontratı yapmakmı oldu.??? Tüm deplasmanlara tüm maçlara gitti,herşeye göğüs gerdi ,hukukçu kimliğiyle belgeleriyle tüm olayları gün yüzüne çıkardı herkesin kimyasıyla oynadı,oyuncuların ağzından sadece erden ismi çıktı.İnşaatçı kimliğiyle adasından tut ,kemerburgazdan tut tut allah tut,yetmedi birde her türlü sponsorluk cabası.Bence Sportif AŞ nin herşeyi idi. Marco branco'yu bu şekilde karşılaştırmak insafsızlık olur ,acımasızlık olur.O kadar çok artısı vardı ,inşallah gitmez ama giderse okadar çok üstüne basa basa anlarız ki.Tek eleştirim yapılan çok gereksiz transferlerdi onuda zaten biliyorsun.Sürekli konuşuyoruz ama transfer dışı çok ama çok faydalıydı.

gsye kötülük ediyor!!!

Sevgili Mert haklısın ama eksik diyorsun.Erden başkanın görevi bu sene sence sade oyuncu kontratı yapmakmı oldu.??? Tüm deplasmanlara tüm maçlara gitti,herşeye göğüs gerdi ,hukukçu kimliğiyle belgeleriyle tüm olayları gün yüzüne çıkardı herkesin kimyasıyla oynadı,oyuncuların ağzından sadece erden ismi çıktı.İnşaatçı kimliğiyle adasından tut ,kemerburgazdan tut tut allah tut,yetmedi birde her türlü sponsorluk cabası.Bence Sportif AŞ nin herşeyi idi. Marco branco'yu bu şekilde karşılaştırmak insafsızlık olur ,acımasızlık olur.O kadar çok artısı vardı ,inşallah gitmez ama giderse okadar çok üstüne basa basa anlarız ki.Tek eleştirim yapılan çok gereksiz transferlerdi onuda zaten biliyorsun.Sürekli konuşuyoruz ama transfer dışı çok ama çok faydalıydı.
Transferleri o seçmiyordur anlamında o örneği vermiştim ben. Sonuçta orada Okan Buruk'un ekibi var. Eldeki şartlarla orta yol neyse onu en uygun şartlarda getirmekle mükellefti ve çok iyi yaptı bunu. Seferoviç, Angelino ve Ziyech 4'er yıl sözleşmeyle çıkılması zor bir sözleşmeyle de getirilebilirdi.

rakibini en huzursuz eden kontrollerini yitirip saha dışına çıkmasına vesile olan adamı bir şekilde tutmak lazım yönetimde. sahadan uzaklasmalarının meyvesini sampiyon olarak aldık. malesef sadece sahada ilerllemiyor işler. psikolojisi de var bu işin. onu da en iyi yapan erden timur'du.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt