Salı günü bekleyelim basın açıklamasını bakalım.
HY + GD yayınında güzel değindiler nedenlerine , erden timur açıklamazsa biz konuşacağız dediler. Fakat sıyırdığım noktada "biz biliyorduk, kulağımıza geliyordu.." deyip bir şey söylememiş olmanız...nerede gazetecilik kimiliği? "şimdi konuşmayın" komutu almışsınız o zaman işte ...neyse...
Eğet bahsettikleri noktalar %100 se - YÖNETİM İÇİ ve BAŞKANDA Erden Timur'un karşısını savunmuşsa (sadece fosil kitle değil yani) - Erden Tİmur'un bırakmasını %1000000 destekliyorum. Çünkü içinde başkanlık hayalide varsa 2 yıl sonra sahne alacak demektir. Bir noktada anlaşamadığı , yoluna taş koymaya çalışan bir oluşum içinde kalmakta hem yıpratır hem ters değerledirilebilir.
Bu durum TAMAMEN yönetim zaafıdır - elindekini koruyamamak - değerini bilmemek - kullanıp kenara koymadır . Rekor oyla geldi ama rekor hızla o güvenoyunu kaybedebilir. SEn adamı seçime kadar 15 gün boyunca yanında tut kardeşim de, ama adamı koruma . ne ala dünya be başkan... Yönetimindeki kırıklar çıktı ortaya böylece.
Süheyl tarafına destek açıklasaydı mesela "bir öyle bir böyle" yorumu yapılırdı. O yüzden o kısma yaklaşmaması - mesafede durmasın çok takdir ettim bugün. 0 Taraf belirtti adam - sadece Galatasaray dedi.
2 gündür kızıgınlığım dindi aklı salim düşününce.
2 senemiz nasıl geçer bilmiyorum fakat bir güç kaybı ve sıkıntılı periyod yaşayacağız - çünkü her zaman olduğu gibi her şey rayına oturmuşken - kasamız iyi - başarı var- ortam sütlimanken İÇERİDEKİ PİSLİK OLUŞUM ama Koç baskısı , ama kendi çıkarları , ama ucuz şarap , ama başka dert olarak kendini gösterdi.
----------------------
Hep övünürdüm Galatasray GK üyeliği falan filanda .. şu olaylar yüzünden utanıyorum . Sanki ulaşılamaz bir lobi ve statü orası. İçerinin temizlenmesi lazım...CİDDEN lazım.
Misal fener gibi taraftarın üye olduğu oluşum olsa belki başkan adayı bile görürdük erden timur'u ..genede negatifi çok fazla bir iş. Görüyoruz işte Mourinho gelio hayatımda gördüğüm en ezik imza şovuydu...o hale gelmemekte artıdır.
Salı günü ne diyeceğini anormal merak ediyorum çünkü 2026 seçiminde aday olacağı bile netleşebilir.