Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşey ok kalması gerekiyordu hepimizde seviyoruz falan da bu sene yaptığı transferler tutmadı işin bu boyutu da var.

Şampiyon olamasaydık şu an farklı şeyler konuşuluyordu, zaha ndombele tete bunların maaşları katkıları. Orta sahaya son gün vasat transferi hepsi konuşulucaktı.

Yani şu an transferler ne olucak öldük bittik durumuna gerek yok.

Herşey ok kalması gerekiyordu hepimizde seviyoruz falan da bu sene yaptığı transferler tutmadı işin bu boyutu da var.

Şampiyon olamasaydık şu an farklı şeyler konuşuluyordu, zaha ndombele tete bunların maaşları katkıları. Orta sahaya son gün vasat transferi hepsi konuşulucaktı.

Yani şu an transferler ne olucak öldük bittik durumuna gerek yok.
trasnfer değil adamın zaten bu kadar sevilme nedeni.

adam başarı ortamının mimarı. tabiik i batırdığı trasnferler var ama orda da yanlız değilki "hocam alalım mı" "mutlaka bu adam" cevabı gelince ne yapacak bri kontrat bağlayacak.

baktığında ama batıran kontrat hiç yok.

trasnfer değil adamın zaten bu kadar sevilme nedeni.

adam başarı ortamının mimarı. tabiik i batırdığı trasnferler var ama orda da yanlız değilki "hocam alalım mı" "mutlaka bu adam" cevabı gelince ne yapacak bri kontrat bağlayacak.

baktığında ama batıran kontrat hiç yok.
Hayır genel itibariyle transfer üzerinden öldük bittik durumu var yanlış bu.

Transfer performansı icardi harici bu sene vasattı.

Salı günü bekleyelim basın açıklamasını bakalım.

HY + GD yayınında güzel değindiler nedenlerine , erden timur açıklamazsa biz konuşacağız dediler. Fakat sıyırdığım noktada "biz biliyorduk, kulağımıza geliyordu.." deyip bir şey söylememiş olmanız...nerede gazetecilik kimiliği? "şimdi konuşmayın" komutu almışsınız o zaman işte ...neyse...

Eğet bahsettikleri noktalar %100 se - YÖNETİM İÇİ ve BAŞKANDA Erden Timur'un karşısını savunmuşsa (sadece fosil kitle değil yani) - Erden Tİmur'un bırakmasını %1000000 destekliyorum. Çünkü içinde başkanlık hayalide varsa 2 yıl sonra sahne alacak demektir. Bir noktada anlaşamadığı , yoluna taş koymaya çalışan bir oluşum içinde kalmakta hem yıpratır hem ters değerledirilebilir.

Bu durum TAMAMEN yönetim zaafıdır - elindekini koruyamamak - değerini bilmemek - kullanıp kenara koymadır . Rekor oyla geldi ama rekor hızla o güvenoyunu kaybedebilir. SEn adamı seçime kadar 15 gün boyunca yanında tut kardeşim de, ama adamı koruma . ne ala dünya be başkan... Yönetimindeki kırıklar çıktı ortaya böylece.

Süheyl tarafına destek açıklasaydı mesela "bir öyle bir böyle" yorumu yapılırdı. O yüzden o kısma yaklaşmaması - mesafede durmasın çok takdir ettim bugün. 0 Taraf belirtti adam - sadece Galatasaray dedi.

2 gündür kızıgınlığım dindi aklı salim düşününce.

2 senemiz nasıl geçer bilmiyorum fakat bir güç kaybı ve sıkıntılı periyod yaşayacağız - çünkü her zaman olduğu gibi her şey rayına oturmuşken - kasamız iyi - başarı var- ortam sütlimanken İÇERİDEKİ PİSLİK OLUŞUM ama Koç baskısı , ama kendi çıkarları , ama ucuz şarap , ama başka dert olarak kendini gösterdi.

----------------------

Hep övünürdüm Galatasray GK üyeliği falan filanda .. şu olaylar yüzünden utanıyorum . Sanki ulaşılamaz bir lobi ve statü orası. İçerinin temizlenmesi lazım...CİDDEN lazım.

Misal fener gibi taraftarın üye olduğu oluşum olsa belki başkan adayı bile görürdük erden timur'u ..genede negatifi çok fazla bir iş. Görüyoruz işte Mourinho gelio hayatımda gördüğüm en ezik imza şovuydu...o hale gelmemekte artıdır.

Salı günü ne diyeceğini anormal merak ediyorum çünkü 2026 seçiminde aday olacağı bile netleşebilir.

Adama sitem edecek bir durum yok. Erden Timur duygusal bir adam 2 yıldır yalı velediyle onun medyasıyla, lobisiyle çarpışırken içerdeki siyaset ve ego savaşı adamı yöneticilikten soğutmuş olabilir gayet anlaşılır bir durum. Emeklerine teşekkür edip yolumuza devam etmemiz lazım

Hayır genel itibariyle transfer üzerinden öldük bittik durumu var yanlış bu.

Transfer performansı icardi harici bu sene vasattı.
taraftarın akıl seviyesi düşük abi orayı ben bakmıyorum bile - selfie için bile oyuncu ailesini ezen tipler tarftar şu an.

cidden çirkin bir profil yalan değil - burdaki gibi konuşabileceğin tpiler yok tüm taraftar kitlesini baz alrısan. hiç bir takımda yok.

trasnfede %30-%40 başarılı olursan zaten büyük yapmış olursun. orda Abdurahim gibi paralar ve kontratlar olmadığı sürece sorun yok.

Yarınki açıklamayı çok ama çok merak ediyorum...

şu anda da 3300 oyuna güvenerek hareket eden bir yönetimin 2 senede çatırdamasını izleyeceğimizi düşünüyorum (başarı gelse bile)

Erden Timur 2026 'da aday olacaktır - neredeyse eminim. Yeterki harbiden içerideki bağlardan uzak insanların desteğini bulsun.

Florya konusunda da Dursun'un işine hiç karışmayıp eline yüzüne bulaştırmasını bile izleyebilir artık.

içerdeki bir kısım boş adamlar yüzünden bırakıyorsa cidden ayıp ediyor. gs ye 5 kuruş faydası olmayan her başarılı adamın paçalarından aşağı çeken gs düşmanları herzaman vardı zaten. Dursun özbek ile ilgiliyse birşey diyemeyiz

Yaptıkları için teşekkür ederiz. Tek başına kaldığını hissetti ve bırakıyor. Daha sonra illaki görev alacaktır. Dinlensin.

#ErdenTimur2026

loading...

Salı günü bekleyelim basın açıklamasını bakalım.

HY + GD yayınında güzel değindiler nedenlerine , erden timur açıklamazsa biz konuşacağız dediler. Fakat sıyırdığım noktada "biz biliyorduk, kulağımıza geliyordu.." deyip bir şey söylememiş olmanız...nerede gazetecilik kimiliği? "şimdi konuşmayın" komutu almışsınız o zaman işte ...neyse...

Eğet bahsettikleri noktalar %100 se - YÖNETİM İÇİ ve BAŞKANDA Erden Timur'un karşısını savunmuşsa (sadece fosil kitle değil yani) - Erden Tİmur'un bırakmasını %1000000 destekliyorum. Çünkü içinde başkanlık hayalide varsa 2 yıl sonra sahne alacak demektir. Bir noktada anlaşamadığı , yoluna taş koymaya çalışan bir oluşum içinde kalmakta hem yıpratır hem ters değerledirilebilir.

Bu durum TAMAMEN yönetim zaafıdır - elindekini koruyamamak - değerini bilmemek - kullanıp kenara koymadır . Rekor oyla geldi ama rekor hızla o güvenoyunu kaybedebilir. SEn adamı seçime kadar 15 gün boyunca yanında tut kardeşim de, ama adamı koruma . ne ala dünya be başkan... Yönetimindeki kırıklar çıktı ortaya böylece.

Süheyl tarafına destek açıklasaydı mesela "bir öyle bir böyle" yorumu yapılırdı. O yüzden o kısma yaklaşmaması - mesafede durmasın çok takdir ettim bugün. 0 Taraf belirtti adam - sadece Galatasaray dedi.

2 gündür kızıgınlığım dindi aklı salim düşününce.

2 senemiz nasıl geçer bilmiyorum fakat bir güç kaybı ve sıkıntılı periyod yaşayacağız - çünkü her zaman olduğu gibi her şey rayına oturmuşken - kasamız iyi - başarı var- ortam sütlimanken İÇERİDEKİ PİSLİK OLUŞUM ama Koç baskısı , ama kendi çıkarları , ama ucuz şarap , ama başka dert olarak kendini gösterdi.

----------------------

Hep övünürdüm Galatasray GK üyeliği falan filanda .. şu olaylar yüzünden utanıyorum . Sanki ulaşılamaz bir lobi ve statü orası. İçerinin temizlenmesi lazım...CİDDEN lazım.

Misal fener gibi taraftarın üye olduğu oluşum olsa belki başkan adayı bile görürdük erden timur'u ..genede negatifi çok fazla bir iş. Görüyoruz işte Mourinho gelio hayatımda gördüğüm en ezik imza şovuydu...o hale gelmemekte artıdır.

Salı günü ne diyeceğini anormal merak ediyorum çünkü 2026 seçiminde aday olacağı bile netleşebilir.
Sevgili Can;yazdıklarının neredeyse tamamına katılıyorum.Bilemediğimiz yada göz ardı ettiğimiz husus , yıllardır süre gelen içerideki arka perdeden konuşan İnan KIRAç tarzı derinler.Rahmetli Hıncal ULUÇ yıllarca bu konuları okadar yazmıştı ki ,gözümüze soka soka belki hatırlarsın.Benim aklımda olan tek konu İNŞAAT konusu.Bu konuda Sevgili Başkan Erden TİMUR'u incittiler her ne sebeple olursa olsun,belki planda belki maddiyatta ,ada olsun Kemerburgaz olsun ,Florya olsun.Ben konunun tamamen bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yoksa sende takdir edersin ki ; 2.sene üstüste büyük bir emek sarfettiğin 2.şampiyonluğu almışsın tamam tüm sezon hastaydı onada kabul ama ben kalbinin kırık olduğunu , bedeninin kırık olmadığını düşünüyorum.Belkide biraz dinlenmesi iyi gelecektir.En ufacık tökezlemede şimdiden Aslantepe'de Erden Başkan buyur gel marşlarını duyar gibiyim.Aslında yarınki toplantıda bir açılabilse bizlere çok iyi olur ama.Birde transfer filan bir yerede karşı tarafla boks maçında inanılmaz yanlız kaldı gibime geliyor.Kimse yoktu yanında bu derinler ozaman çıksalardı belki çok daha faydalı olabilirdi.üzüntüme gelince; o kadar dosya varki dedi:daha 1.dosyada ortalığı kan revan etti lale orta koç olayı ve hala hiçbir gelişme yok an itibariyle.neredeyse 6 ay oldu.

Sevgili Can;yazdıklarının neredeyse tamamına katılıyorum.Bilemediğimiz yada göz ardı ettiğimiz husus , yıllardır süre gelen içerideki arka perdeden konuşan İnan KIRAç tarzı derinler.Rahmetli Hıncal ULUÇ yıllarca bu konuları okadar yazmıştı ki ,gözümüze soka soka belki hatırlarsın.Benim aklımda olan tek konu İNŞAAT konusu.Bu konuda Sevgili Başkan Erden TİMUR'u incittiler her ne sebeple olursa olsun,belki planda belki maddiyatta ,ada olsun Kemerburgaz olsun ,Florya olsun.Ben konunun tamamen bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yoksa sende takdir edersin ki ; 2.sene üstüste büyük bir emek sarfettiğin 2.şampiyonluğu almışsın tamam tüm sezon hastaydı onada kabul ama ben kalbinin kırık olduğunu , bedeninin kırık olmadığını düşünüyorum.Belkide biraz dinlenmesi iyi gelecektir.En ufacık tökezlemede şimdiden Aslantepe'de Erden Başkan buyur gel marşlarını duyar gibiyim.Aslında yarınki toplantıda bir açılabilse bizlere çok iyi olur ama.Birde transfer filan bir yerede karşı tarafla boks maçında inanılmaz yanlız kaldı gibime geliyor.Kimse yoktu yanında bu derinler ozaman çıksalardı belki çok daha faydalı olabilirdi.üzüntüme gelince; o kadar dosya varki dedi:daha 1.dosyada ortalığı kan revan etti lale orta koç olayı ve hala hiçbir gelişme yok abn itibariyle.neredeyse 6 ay oldu.
#ErdenTimur2026

Ne zaman netleşiyor...

Galatasaraya zarar vermek istemiyorum diye sessiz sedasız gidersen sana destek olan mily8nlar için hayal kırıklığı yaratıksın erden basgan ,o yüzden açıkça herseyi söylemelisin

Erden Timur hiçbir şeyi açık açık ifade etmeyecek öyle bir yapıda adam olmadığını 2 yılda çözemediyseniz en yakın doktora başvurun

O şeref yoksunu bir anda vites yükseltti Erden başkana karşı. Oğluna falan laf eder duruma geldi bir anda

O nedenmiş şimdi anlıyoruz. Biliyor çünkü Dursun'un çıkıp Erden'in hakkını savunmayacağını. Erden'e bunu göstermek istedi ve gösterdi.

Dursun çıkıp ulan sen kimsin benim adamıma laf söylüyorsun karaktersiz şerefsiz diyecekti ama demedi. Neden. Çünkü o da istemiyordu Erden'i

O şeref yoksunu bir anda vites yükseltti Erden başkana karşı. Oğluna falan laf eder duruma geldi bir anda

O nedenmiş şimdi anlıyoruz. Biliyor çünkü Dursun'un çıkıp Erden'in hakkını savunmayacağını. Erden'e bunu göstermek istedi ve gösterdi.

Dursun çıkıp ulan sen kimsin benim adamıma laf söylüyorsun karaktersiz şerefsiz diyecekti ama demedi. Neden. Çünkü o da istemiyordu Erden'i
O kadar değildir de 2.başkan buarada ne yapıyordu o mesela kapı gibi durabilirdi.Çok yoruldu yıpratıldı .Çoook.

Konuyu sadece transfer olarak görecek kadar sığ düşünenler en fazla Ekim kasım ayında erden nekadar önemliymiş anlayacak ki artık erden de sessiz sedasız gidemez mutlaka anlatmalı sorunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt