Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhanet olarak algılarim bunu ben.O kadar taraftar vs arkandayken bırakıp gitmek zaten büyük bir ayıp.

Transfer ile ugrasacak yabanci biri gelsin. Oyuncu satmayi beceren tiplerden. Yoksa bizimkiler gelen gideni ucuza satar, alacagimiz oyuncularida dandik sözlesmeyle getirir. Örnegin Oliveira.

Nedir abi bu adamın derdi son sene transferleri falan ağır geldi sanırım. Deli gibi sözleşmeler yaptık inşallah kalkarız altindan. Başladığı işi bitirmeliydi.

Ben olsam sportif aşye brotherimi getirirdim. Sportif direktor de kel olur

nereye iyi oyuncu alıyor yahu. Maicon mu ne eşeğine 9m verdi brezilyadan getirmek için
Maliyetleri saymazsak Fernando-Belhanda-Mariano-Gomis gibi oyuncular var kanks.Arada olur öyle transfer hataları.Maliyet kısmına girmiyom ben.Yine de diğer seçeneklere göre iyi 1 tercih bana göre..

bazıları mehmet özbek dönüyor demeye başlamış aynı hata'ya düşmez bence eğer olursa gelsin youtubeta klipte futbolcu beğenmeler

Yerine Fatih Terim falan getirmeye çalışır Dursun.
varya yani.... RoadRunnerda ki çakalın kamyon kamyon patlayıcıyı koyması gibi bir şey olur kemerbugazda heralde.

ama Abdürrahim Albayrak...diğer kilolu adam (nazif mi ney adını hatırlamıyorum) gibi kravatlı ağzı sulananlar geleceğine daha iyi olur gibi...

pana olaylarından sonra FT 'de saha kenarında yorulmuştur istemez belki - onunda hoşuna gidecek ortam sayılır.

Mehmet Özbek transferden sorumlu olsun Nazif de floryada takımla ilgilensin. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt