- 17 Ağustos 2009
- 41.784
- 30.182
- 3.448
Yerine Fatih Terim falan getirmeye çalışır Dursun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hosgeldin alpaslan ozturk ve aytac kara
Cenk Ergün'ün de transferleri maliyetli de olsa o da iyi oyuncu alıyo yine de
Bir de bunlar ekranların önünde. Kapalı kapılar arkasında daha ne saçmalıkları vardır bunun.Adamın teşekkür etmesini bile böyle bölen biriyle nasıl çalışabilirsin.
Paşa için iyi bizim için hayırHaber - Yapay Zeka, Süper Lig'in En İyi Orta Saha Oyuncusunu Belirledi
Comparisonator Yapay Zeka İndeks ortalama puanlarına göre Süper Lig'in bu sezon en iyi orta sahaları: 1. Aytaç Kara - 232 2. Sebastian Szymanski - 229 3. İsmail Yüksek - 218 4. Lucas Torreira - 217 5. Tolga Ciğerci - 216 5. Haris Hajradinovic - 216www.gscimbom.com.tr
nereye iyi oyuncu alıyor yahu. Maicon mu ne eşeğine 9m verdi brezilyadan getirmek içinCenk Ergün'ün de transferleri maliyetli de olsa o da iyi oyuncu alıyo yine de![]()
Sakasina attim zatenPaşa için iyi bizim için hayır
Cenk ergün aldıgı Dybalanın bize maliyetCenk Ergün'ün de transferleri maliyetli de olsa o da iyi oyuncu alıyo yine de![]()
Maliyetleri saymazsak Fernando-Belhanda-Mariano-Gomis gibi oyuncular var kanks.Arada olur öyle transfer hataları.Maliyet kısmına girmiyom ben.Yine de diğer seçeneklere göre iyi 1 tercih bana göre..nereye iyi oyuncu alıyor yahu. Maicon mu ne eşeğine 9m verdi brezilyadan getirmek için
varya yani.... RoadRunnerda ki çakalın kamyon kamyon patlayıcıyı koyması gibi bir şey olur kemerbugazda heralde.Yerine Fatih Terim falan getirmeye çalışır Dursun.
ne gibiTroll hesaplar taraftarı provoke edici yalan twit yağmuruna başlamış şimdiden.