Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer birakacaksa açıkça neden bıraktığını söylemeli ki kendisine okadar destek veren camia ve taraftar herseyi bilmeli
heh işte bende bunu diyorum.

sürekli sevgi güzellik saygı modunda ama bir yerde de çıkıp nedeni şu (isim vermese bile) vs vs. söylemeli bence de. Zrounda değil tabi - ama bizim aptal taraftarımız bu olay üzerine bide gider Erden'e laf eder....

2000‘de Süren ve AIG krizi, 2014 Aysal-Terim(Ali Dürüst ve Albayrakla) krizi, 2019‘da Mustafa Cengiz-Terim krizi, şimdi de Erden Timur.Momentumumuz TR’nin Bayern’i olma noktasına her geldiğinde mutlaka kulüp içinden bir balta darbesi iniyor.
kafayı yiyorm kafayı

şunu düşündükçe harbi kafayı yiyorum.

Büyük bir boşluk bırakacak arkasında bakalım nasıl dolduracağız orayı. 31-32 yaşındaki adamlara verilecek kol gibi 4+1 sözleşmeler, anadolu takımlarının çöplerine saçılacak milyonlar gözümün önüne geliyor irkiliyorum

Bence kırgınlığı dursuna. Dursunla olmak istemiyor. Tahmin.

Yönetimin transfer yetkisi 2 seneliğine elinden alınmalıdır.

Kendisini çok severim ama taraftar tweetler attı Maç'ta da destekledi.Takımın hocası da destekledi.İstemiyosa da kendi bilir bilmediğimiz olaylar vardır belki.Yolu açık olsun başka 1 zaman gelir..

Kendisini çok seviyorum. Bizden biri olarak görüyorum. Kendi liginde 13. olmuş ve Avrupa kupalarında olmayan takıma özellikle Torreira ve Icardi gibi olağandışı iki transfer yaparak, alenen koçspor şampiyonluğu için kurgulanmış 2 sezonu, Galatasaray'ı şampiyon olarak tamamladı. Okan hoca ve oyuncu kadrosu ile olan uyum ve ilişkisi vs... (Not: 2. transfer sezonu başarısız)

Bizim için çok çok önemli bir aktördü. Türkiye'nin en zengin yalı çocuğunun psikolojisini yerle bir etti. Eğer devam etmiyorsa neden devam etmediğini açık açık söylemeli en azından ima etmeli.

Kemerburgaz projesinde Dursun ile düştüğü fikirsel ayrılıktan dolayı devam etmek istemediğine inanmıyorum.

A Spor haberi, kaale alinacak bi kaynak diil.

Ama yangin iyidir, kalma ihtimalini arttirir

Evet 2 yıl basarili olduktan sonra birseylerin devreye girip GSyi asagi çekmesi dönemine girmis bulunmaktayiz arkadaslar. 2 yildir yaşadığımız sevincleri unutmayın çünkü simdi sira cefa cekmeye geldi. Galatasarayin kurali budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt