Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sene ŞL katılmasak bu transferler de batırır.
Yine diyorum Erden Timur'un bu kadar nazını çekeceğimiz kadar bir durum yok, ki ego yapmadan tüm yetkileri ona bırakan da Dursun Başkandı
Dursun mu ego yapmadı? :asd:
Erden in transferleri nasıl batırıyor?
Şu an kadroda olan onun transferlerinin hepsini gözün kapalı satabilirsin, kar bile edebilirsin.

Şu an kadroda olan onun transferlerinin hepsini gözün kapalı satabilirsin, kar bile edebilirsin.
Renktaş Avrupa gelirin olmazsa bu kadro maliyetiyle yine batarsın diyorum, cenk ergünün kurduğu kadro da kar ettirirdi satsaydık, ki sattıklarımızdan da kar ettik.

Renktaş Avrupa gelirin olmazsa bu kadro maliyetiyle yine batarsın diyorum, cenk ergünün kurduğu kadro da kar ettirirdi satsaydık, ki sattıklarımızdan da kar ettik.
hangileri kar ettirdi?
Avrupa gelirine orantılı değildi kadro sadece; adam gitti bir sürü sponsor buldu ve girdiği kontratlardan çıkabileceğin kontratlardı.
Sadece Feg ve Belhanda nın bize soktuğu maliyet bu sene o laf ettiklerin il eş değer

fegh belhanda (çok aman aman beğenmesem de) alınması büyük hata isimler değildi ama verilen kontratlar ve ücretler saçma sapandı... Aynısını Oliveira'ya da yaptık işte geçen sezon başında. Alınabilecek bir oyuncuydu aslında (gerçi sonradan sistemimize pek uymadı o ayrı) ama 4 sene bu seviye kontrat vermezsin... Gomis de aynı dönem gelmişti di mi? O da yaşına rağmen iyi transfermiş gördük... N'Diaye de ilk başta acaba desek de oynadığı kısa sürede çok faydalı oldu ve üstüne beklentimizin çok üstünde kar ettik... Gayet memnun kaldığımız Mariano da var...

Yani kurulan takım olarak bakarsak başarısız bir sezondan sonra belli bir oyun tarzı hedefleyen iyi bir takım kurulmuştu. Tudor Trabzon gibi deplasmanlarda sistemi bozmadan aynen oynasa belki Tudor'la da şampiyon olurdu o takım.

Özetle o dönem sorun isimlerden çok verilen kontratlardı. İsimleri kim belirledi onu konuşmak lazım.

Olaya hala transfer olarak bakanlarla çok konuşmaya gerek yok açıkçası
Takım olmamızın bir numaralı sebebi erden
Hakemler rakipler doğrarken 2yildir hakkımızı savunan sadece bu adam oldu ,çok çabuk unutuluyor
Varsa yoksa transfer..
Boşuna transfer taraftarı demiyorum ben bizim taraftarımıza.

Erden Timur'un başka katkıları da çok önemli doğru ama bu takımın hem finansal hem sportif başarısı ve başarısızlığı (üstelik ikisi birbirini de etkiliyor) transferi doğru yönetmekle oluyor... O yüzden transfer operasyonlarını başarılı yönetecek adam önemli... Bir de güven mevzusu var üstüne... Menajerlere şunlara bunlara para mı yediriliyor endişesi şu bu...

Transfere sadece "Erden Timur yıldızları getirir" gözüyle bakan taraftar elbette transfer taraftarıdır ama doğru maliyetlerle doğru riskler alarak yapılacak transferler önemli olduğu için Erden Timur'un transferi yönetmesini istemek gayet normal. Bu sene mesela nispeten başarısız bir transfer sezonu oldu ama alınan ve elde patlayan riskler yine de çok abartılı değil sanki... Tete kötü transfer de olsa ekonomik olarak zarar olmaz, muhtemelen satılır... Ndombele falan zaten kiralıktı tek sezonluk risk... Tek uzun vadeye yayılabilecek büyük risk Zaha, ona da bonservis vermedik en azından...

hiç basın toplantısı vs tarzı bir şey yok mu yav bekleyeceğimiz ?

hiç bakamadım bugün adam akıllı - herhangi bir şey var mı şu saatte bu saatte diye olaylar ?

şu konu artık bi kaç gün içerisinde erden timur'un ağzından net kararını açıklaması ile son bulmalı.

Camiada çatlak ses çıkaranların küçük bir azınlık olduğunu bizzat kendisi söylüyor. Başkanla aynı yolda yürümelerini mümkün kılmayacak birtakım fikir ayrışmaları yoksa devam etmeli.

Erinç' in dediği gibi; başkan, camianın çok büyük çoğunluğu, GS medyası ve taraftar arkasında olduktan sonra rakip kulüplerin saldırıları da içerideki kıskançlıklar da geçerli mazeret olamaz. İstiyorsa yöneltilen o hezeyanlara başkanla birlikte tüm açıklığıyla gerekli cevaplar verilip çeneleri açılmamak üzeri kapatılır; iddia edilen konularda herhangi bir falsosu olacağına zerre ihtimal vermediğim için gönül rahatlığıyla söylüyorum bunu.

Oluşan güzel sinerjiyi bozmayacağına dair umudumu muhafaza ediyorum. Olur da ayrılırsa, yapacağı açıklamalara göre bir değerlendirme yaparız.

Bir noktadan sonra ''Mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla doludur'' sözünü üzülerek hatırlamak ve geleceğe bakmak, hayatın kaçınılmaz gerçeğidir...

Tanselin dün söylediğine göre takımın bu sezon maaş bütçesi 67m +üstü imiş

Olm bu korkunç bi rakam yaw kurdan falan haberin yok mu

Aysal dönemi çok düşük kurla maaş bütçesi 70m du,@Hasan Bekir gibiler hala yazar aysal bizi batırdı diye ama şimdiki kurla 70m maaş ödeyen dursunu da her türlü savunurlar ben böyle bi kafa yapısı görmedim

Aysal dönemi çok düşük kurla maaş bütçesi 70m du,@Hasan Bekir gibiler hala yazar aysal bizi batırdı diye ama şimdiki kurla 70m maaş ödeyen dursunu da her türlü savunurlar ben böyle bi kafa yapısı görmedim
Aysal kulübün varlıklarından satmadan psikolojik üstünlüğü ele geçirdi. Aysal’a olan nefreti bende anlamıyorum. Aysal mevzu olunca herkes 2013 sonrasını düşünüyor ama birde 2011 öncesini düşünmek lazım.

Aysal’ın yaptığı hatalar hala yapılıyor üstelik. Mesela Ndombele Burdisso’dan, Tete Ontivero’dan çok mu şey kattılar takıma?

70 milyon değildi. Aynı kaynak o zaman içinde konuştuğu zaman 90 milyon demişti o dönem için. Her neyse geçmiş geçmiş şu anda da 67 milyon maaş bütçesi bu da fazla ve düşürülmeli. Aysal'ın bıraktığı kadroda satılacak oyuncu yokken bu kadroda satılacak bir sürü oyuncu var. Benim gözümde GS'nin maaş bütçesi 50-55 milyon civarında olmalı maks.

Aysal kulübün varlıklarından satmadan psikolojik üstünlüğü ele geçirdi. Aysal’a olan nefreti bende anlamıyorum. Aysal mevzu olunca herkes 2013 sonrasını düşünüyor ama birde 2011 öncesini düşünmek lazım.

Aysal’ın yaptığı hatalar hala yapılıyor üstelik. Mesela Ndombele Burdisso’dan, Tete Ontivero’dan çok mu şey kattılar takıma?

Ftyi şutladı diye bütün kinleri

Kaynak var mi? Sezon basi sözde 48,5 milyon maas var di. Ama prim bonus falan aciklamiyoruz diye, sonunda ne kadar olacagi belli degil.

Bu kadar maas ödememeliyiz. Boku cikiyor yine

Gitti veya gitmedi bilemem ama bu işin uzadığı kesin sezon devam ederken bize zarar vermedi çok şükür ama sezon bitti gündem hala bu. Adını koyalım sosyal medyada taraftar geriliyor bu iş daha da uzarsa hem başkan hem erden hem GSmiz zarar görecek gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt