Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şeyi merak ediyorum. Erden Timur'un Galatasaray başkanlığı hayali var mı? Biliyoruz ki var. D.Ö. "benden sonraki başkan" diye lanse de etti. Güzel.
Yarın başkan olduğunda ne yapacak? Galatasaray'ın iç siyasetine boyun eğip, başkanığı mı bırakacak sezon devam ederken?

Ya da bu hayalden vaz mı geçti tamamen? Ya da başkan olursa kendini daha iyi mi savunabilecek?

erden timur'un bu şartlar altında iş hayatında daha fazla yükselmesi de zor o piyasada devler sindirirler.

renktaşlar güzel bir tespit de bulunmuşlar. duygusallık.

demek ki bu konuda yeteri kadar dik kafalı ve sağlam duruş gösteremeyecek.

hizmetleri emekleri için binlerce kez teşekkür ederiz.

ama oturup "ben yokum ben yokum" diyen birisi için de ağlayacak değiliz.

Bir şeyi merak ediyorum. Erden Timur'un Galatasaray başkanlığı hayali var mı? Biliyoruz ki var. D.Ö. "benden sonraki başkan" diye lanse de etti. Güzel.
Yarın başkan olduğunda ne yapacak? Galatasaray'ın iç siyasetine boyun eğip, başkanığı mı bırakacak sezon devam ederken?

Ya da bu hayalden vaz mı geçti tamamen? Ya da başkan olursa kendini daha iyi mi savunabilecek?
Bu kadar desteğe ve sevgiye rağmen kalkıp da görevi gerçekten "bunaldım" diyerek bırakıyorsa zaten yandı gülüm keten helva.

Bu işler öyle olmuyor, böyle bir ülkenin böyle bir futbol atmosferinde kalkıp suyun üstünde yürüme hissini alacak hali yoktu ya. Bu yol dikenli,taşlı,acılı ama sonunda seninle birlikte olan 30 milyon taraftar var.

Yıllarca fatih terime kimse taraftar baskısından bir şey diyemedi, hala daha okan buruk bu sene şampiyon olamasaydı mourinhonun karşısına terimi getirtmesini bilirdi bu taraftar. Dolayısıyla küstüm oynamıyorum modunda ise, biz yanlış adama destek olmuşuz demektir.

Umarım çok geçerli sebepleri vardır. Aksi takdirde bu camia tek bir adama bağlı değildir ve olmayacaktır.

Taraftarlar tarafından Erden Timur kadar sevilen 2. bir yönetici hatırlamıyorum ben. Haldun Üstünel vardı zamanında o da sadece transferler yüzünden sevilirdi Erden Timur'un karakteri, üslubu ,klüp için gösterdiği çaba herkes tarafından sevildi sayıldı o yüzden taraftarın bu ayrılıkta bir pay sahibi olduğunu zannetmiyorum. Ne olduysa klüp içerisindeki siyasette ego savaşında olmuş bu sıkıntılar ortaya çıkmaya başladığı zaman başkanın devreye girmesi gerekiyodu. Maalesef Dursun başkan da bu işleri çözebilecek bir sosyal beceriye sahip bir insan olmadığı için ayrılık noktasına kadar geldik sonunda.

Bizim tanıdığımız, sevdiğimiz Erden Timur bizde başkanlık yapamaz. Ne kendisi yapabilir ne de müsade ederler. Tabi bu yakın gelecekte görülen kısmı. Başkanlık mertebesine ulaşana kadar Erden Timur'un bazı şeyleri çok iyi tecrübe etmesi lazım, kendini de değiştirmesi lazım. Eleştiri için söylemiyorum, taraftarlık duygusuyla başkanlık olmaz.

Muslera'nın basın toplantısında ağlayan adamı çiğ çiğ yerler yav bizde başkanlık yapmak dünyanın en zor işi.

GS taraftarı Vecino alınmasın diye sarfettiği eforu Erden ağbi kalsın diye sarfetmiyorsa o zmn kendisinin ayrılması daha hayırlı olur gibi
Gerçekten yaa.Vecino ne düşünmüştür ,uçak bile hazırlanmış iken.Bir tane gazetecide atlayıp gidip duygu ve düşüncelerini sormadı yaa bende ona yanarım:)

Hay ağzına sağlık sevgili Berat.Kimse bunu düşünmedi.Çok doğru bizdeki derin hiçbir zaman bitmedi bitmeyecekte.%100 haklısın.Hak razı olsun senden.

baydı artık bu konu ya yeter önümüze bakalım, gitmek isteyen gitsin.. Herkesin alınganlığı kaprisi egosu bizim şampiyonlukları arka arkaya dizeceğimiz zamanlara denk geliyor.. Ha demirden korkan trene binmesin bundan sonra....

Hayır başkan olduğunda kendi ekibini kurduğu için rahat rahat çalışacak ayrıca çevresinde yetkin insanlar olacağı için işi çok daha kolay olacak, çok daha fazla işe yetişme fırsatı bulacak

İçeriden konuşanlara da GS kulübü başkanlığı makamından hak ettikleri cevabı verecek

Şimdi bırakıp gidersen ileride başkan olamazsın tehditleri de bu kirli iç siyaset unsurlarına hizmet etmekten başka bir boka yaramıyor bu arada

Hayır başkan olduğunda kendi ekibini kurduğu için rahat rahat çalışacak ayrıca çevresinde yetkin insanlar olacağı için işi çok daha kolay olacak, çok daha fazla işe yetişme fırsatı bulacak

İçeriden konuşanlara da GS kulübü başkanlığı makamından hak ettikleri cevabı verecek

Şimdi bırakıp gidersen ileride başkan olamazsın tehditleri de bu kirli iç siyaset unsurlarına hizmet etmekten başka bir boka yaramıyor bu arada
Bkz,wishful thinking

Bkz,wishful thinking
Alakası yok

Bugünlerde Erden Timur'a dair bu eleştiriyi yapan kimselerin hayatında hiçbir süreci, projeyi, kurumu ya da ekibi yönetme deneyimi olmadığı çok açık

Yönetici için iş bitmez, yönetici insiyatif alıp kendi işini kendi oluşturur, o yüzden de bir insanın yöneticilik kabiliyetini projenin başında kestirmek bu kadar zordur. Teknik yetkinliğin, sosyal becerilerin, yaratıcılığın, çalışkanlığın, imkanların ve daha şu an aklıma gelmeyen bir sürü şeyin belirleyici olduğu bir görevdir

Eğer Erden Timur başkan olduğunda şunu başaracak bunu başaracak dersem o wishful thinking olur

Fakat Erden Timur başkan olduğunda rahat çalışacağı kesin, görüyoruz ki o çalışma alanı olmadan bir daha Galatasaray'a dönmeyecek. Bizim de birkaç seneye sıçıp batırıp kendisinin ayaklarına kapanacağımız bana göre aşikardır

İnan bana GS Lisesi ve derinler ozamanda karışırlar.Asla boş bırakmazlar.Gorevleri o çünkü.

İnan bana GS Lisesi ve derinler ozamanda karışırlar.Asla boş bırakmazlar.Gorevleri o çünkü.
Seçildikten sonra istediklerini yapsınlar. Muhalefet tabii ki olacak. İftira atanlar da eksik olmaz elbette. Şu an sportif a.ş. başkanı olarak bu gündemlere yanıt verse ve bunlarla uğraşsa hem esas görevi olan futbol takımının başarısını riske atmış olur hem de başkandan ve yönetim kurulundan hatta divan kurulundan rol çalmış olarak egoist yakışıksız bir siyasi hamle yapmış olur

Bir de içeriden saldırı neden alakasız yaşlılara bağlanıyor ben onu anlamadım. Belli ki onlar birilerinin maşası. Bizzat yönetimin içinden hatta başkanın ağzından kendine dair dedikodular yayıldığı söyleniyor güvenilir kaynaklar tarafından. Bu neden yok sayılıyor

Alakası yok

Bu eleştiriyi yapan kimselerin hayatında hiçbir süreci, projeyi, kurumu ya da ekibi yönetme deneyimi olmadığı çok açık

Yönetici için iş bitmez, yönetici insiyatif alıp kendi işini kendi oluşturur, o yüzden de bir insanın yöneticilik kabiliyetini projenin başında kestirmek bu kadar zordur. Teknik yetkinliğin, sosyal becerilerin, yaratıcılığın, çalışkanlığın, imkanların ve daha şu an aklıma gelmeyen bir sürü şeyin belirleyici olduğu bir görevdir

Eğer Erden Timur başkan olduğunda şunu başaracak bunu başaracak dersem o wishful thinking olur

Fakat Erden Timur başkan olduğunda rahat çalışacağı kesin
Alakasız bir mesaj benim yazdığımla

Erden GS siyasetinden şikayetçi,içerden geliyor dediği tepkilerden yani.Kaldı ki,bu adam seçilmiş bir yönetim kurulu üyesi bile değil.Sportif AŞ yöneticisi.Dışardan atanmış biri olarak bu baskıya dayanamayıp görevden ayrılma kararı alan adam,başkan olduğunda nasıl buna göğüs gerip başkanlık edecek bu kulübe?Adnan Polat örneği apaçık ortada.Şu an Erden'e ne deniyorsa ne yapılıyorsa,olası bir başkanlık senaryosunda bu tepkilerin en az beş,on katı olacak.Şu an Erden'e yapılanlar bir şey değil,başkanlara neler neler yapılıyor divanlarda genel kurullarda falan.Ben bu arada ayrılık kararını da eleştirmiyorum,çok emeği var ayrılsa da kalsa da hakkıdır bir itirazım yok ama bunları öne sürüp görevden ayrılıyorsa,başkanlık hayali kurması da tuhaf.Şikayetçi olduğu siyasetin belki de on katı başkan olduğunda işin içinde olacak zira

İç siyasetten gelen eleştirilere darılıp ayrılıyorsa sonra nasıl başkanlığa aday olacak? Bu iç siyasete göğüs germeyi bilmeli öyle bir planı varsa.

Şimdi ise gitmek istiyorsa gitsin tabii. Galatasaray önemli bir değeri kaybedecek ve belki şampiyonluğa da mâl olacak, bilemeyiz ama Galatasaray hiçbir zaman kişilere bağlı olmamıştır. Herkesin yeri bir şekilde öyle veya böyle dolmuştur. Erden başkan, her şeye rağmen seni seviyoruz. Yolun açık olsun.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt