Erden Timur: "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız adı da Fenerbahçe"

o kadar erden timur dinleyip en önemli şeyi yine unuttunuz.erden timur sosyal medyada yazılanlara bakmıyor arkadaşlar,ama siz yerine yipranabilirsiniz

Erden baskana bu geceden itibaren sosyal m edya uzerinden saldirilar baslayacak. Hakkinda aciklama yaptigi kisiler Ali Koc'un talimatiyla davalar da acabilirler. Fb'den bu gece ya da en gec yarin bir aciklama gelir.

Erden baskana bu geceden itibaren sosyal m edya uzerinden saldirilar baslayacak. Hakkinda aciklama yaptigi kisiler Ali Koc'un talimatiyla davalar da acabilirler. Fb'den bu gece ya da en gec yarin bir aciklama gelir.
Bakıyorum fener hesaplarına daha talimat gitmemiş. 1 saate başlarlar

Saldirsalar ne diyecekler acaba? Adam ben durustum namusluyum diyor. Korkusu yok.

Erden timuru anca kendi camiası uzaklaştırabilir.sosyal medyadaki gerizekali ergen atısmalariyla ve karsi tarafın sacmasapan açıklamaları ile bisey olmaz.erden timur zaten dürüst adam,korkusu yok.fetocu diyenlere aleviyim diyecek kadar doğrucu biri.bosuna debelenmeyin

bu sert acıklamalar şu açıdan da iyi oldu bakalım GS camiası ve taraftarı kulübünü bu denli eli dolu dolu olarak savunan bir evladını nekadar koruyup sahip cıkacak görecez
Erden baskan aciklamalari bu sezona bilerek birakti sanirim. Bu sezonki aleyhimize olacak durumlari simdiden engellemek icin.

Geri
Üst Alt