Erden Timur: "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız adı da Fenerbahçe"

Zamanında Aziz Yıldırım TFF seçimlerinde adeta otağ kurar, bütün kurulların oluşumunda belirleyici rol oynardı; maksat düşmanlara karşı ''FB nin yüksek menfaatlerini korumak'' idi ki aslında şikeyi de bu haklı sebeple yapmıştı!..

Şike tapelerinde Şekip Mosturoğlu ile konuşmaları vardı; falanca kurul 6-3 bizde, filanca kurulda 4-5 iz ama feşmekanca BJK-TS lu bizim sözümüzden çıkmaz diye teminat veriyordu Şekip...Yayıncı kuruluşta maç anlatan spikerleri bizzat Aziz Yıldırım' ın 'atadığı' sıradan bir bilgiydi. Keza aslında çok önceden Hıncal Uluç' un naklettiği üzere ''Büyük takımları sevmem, GS ı ayrıca sevmem'' diyen Erman Toroğlu ile yorumlarında FB yi yeterince kollamadığı gerekçesiyle ters düsüp yayıncı kuruluştan kovdurttuğunu ilk ağızdan duyduk. Daha neler neler, saymakla bitmez; karşılığında tek bir GS yöneticisinin benzer girişimini duymadım, görmedim...

Daha öncesinde de Ali Şen, futbola dair her şeye burnunu sokardı. Ezelden beri böyle gelmiş, böyle gidiyordu. İletişim çağında artık aynı durumun devam etmesi mümkün olmayacaktır; Erden Bey bu uğurda ilk kıvılcımı çakmıştır diye umuyorum inşaallah...

Symanski konusunda bu adama inanmayıp Fener medyasına inanan dolu adam vardı.

Insan nasıl bu kadar şuursuz olabilir gerçekten anlamıyorum. Adamlar bize zarar vermek için her şeyi yapıyor
Hala çamur atılıyor, yarın da atacaklar.

o gollum suratlı szymanski ne abartıldı ya,2012deki stoch şimdi oynasa kafayı yerlerdi herhalde

Opta'ya değinmişken transfermarkt konusundada ufak ve kısa bir açıklama yapsa güzel olurdu. Programın son 1 saatti baya bir şey anlattı bu konu için kendisine teşekkür ediyorum ayrıca bu programdan sonra kendisini daha fazla korumamız lazım saldırılar daha çok artacaktır çünkü çok yerin kuyruğuna bastı.

Muz cumhuriyetinde böyle şeylerin olması normal ne bekliyoruz ki. Daha bilmediğimiz neler vardır

''Allah, düşmanın da ahlaklı ve namuslusunu versin'' diye bir söz-dua vardır...

Keşke ezel-ebed rakiplerimizde de Erden Bey gibi yöneticiler olsaydı. O durumda birkaç şampiyonluk az kazanırdık belki ama kendisinin de esas amaç olarak sıkça vurguladığı üzere, ülkece hepimiz kazanırdık...

Geri
Üst Alt