- 16 Haziran 2010
- 190.895
- 133.605
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam inan Türk medyasının senin gibi birine ihtiyacı var. Gazetecilerden daha çok calisiyorsunAciklamalar ilk mesaja eklenmistir...
Haluk abiyi övelim de senin övmen kahkaha attırdı bana kanks yavHaluk Yurekli sağ olsun tüm kamuoyu o dönem aydınlanmıştı üstad
Büyük gazeteci
Şimdi ellerinde ne var ne yok toplayıp karşı saldırıya geçerler. Ne iftiralar ne yalanlar saçılacak şimdi...şikecilerden henüz açıklama gelmedi mi?
Erden Timur: "Bakambu’ya şans verilmesi lazım, performansıyla ilgili konuşmak istiyorsak. Birçok oyuncudan duydum, ‘sonradan girdiğim maçlarda etkili olamıyorum’ diyorlar.
Dolayısıyla onun performansını değerlendirmek istiyorsak üst üste oynarsa konuşuruz."
Erden Timur: "Manchester United zaferi bizi çok duygulandırdı. Ben maç sırasında durmaksızın dua ederim, öyle bir totemim oluştu. Eskiden maç izlediğimde gol yediğimizde odaya kimin girdiğini bile kontrol ederdim. İnanç çok önemli bir merhale."
Tam bu ortamın adamı
yiğit kamkimle atışmasını izlemek isterdim