Erden Timur: "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız adı da Fenerbahçe"

Gökhan Dinç: "Ali Koç, önce Lale Orta meselesinin pisliğini temizleyin sonra da Florya konusuyla ilgili açıklayacağınız şeyi açıklayın! Bekliyoruz."

Haluk Yürekli: "Erden Timur'u bu yürekli davranışından ötürü tebrik ediyorum. Herkesi karşısına aldı. Şimdi saldırı listesinde 1 numaraya yerleşti. Erden Timur'u her gün hedef alacaklardır."

Anlattığı şeyler hiç şaşırdığım bir şey değil. Çok daha fazlası var. Ispat edemeyiz ama biliyoruz. Maçları nasıl kazandıklarını, sahaya nasıl yansıdığı görüyoruz. Fenerin bu işleri yalı çocuğu ile başlamadı. Hep böyleydi. Ülke futbolunu geliştirmek istiyorsan önce fener denen kanseri temizleyeceksin.

Açıklamalar yerinde. Ciddi bir saldırı olacaktır bu dakikadan sonra. Camia olarak sağlam ve bir arada durmalıyız.

Adam cat cat cat cikti söz verdigi gibi konustu
Noldu lan simdi hadi?
Savunun kendinizi?

şikecilerden henüz açıklama gelmedi mi?

şikecilerden henüz açıklama gelmedi mi?
Şimdi ellerinde ne var ne yok toplayıp karşı saldırıya geçerler. Ne iftiralar ne yalanlar saçılacak şimdi...

Anasını satayım spor kulübü mü terör örgütü mü şer yuvası mı belli değil.

Erden Timur: "Bakambu’ya şans verilmesi lazım, performansıyla ilgili konuşmak istiyorsak. Birçok oyuncudan duydum, ‘sonradan girdiğim maçlarda etkili olamıyorum’ diyorlar.

Dolayısıyla onun performansını değerlendirmek istiyorsak üst üste oynarsa konuşuruz."

malesef su anda öyle bir izlenim verdi ki kupa maclarinda bile ilk 11 baslasa intihar olur gibi

onun yerine iste her türlü bay yaziliyor ilk icardi olmayinca

gecen sene mis gibi gomis vardi son 10dk girip maclari ceviriyordu bakambuda bu isik yok

devre arasi baska yedek forvet bakilir gibi gidisata göre

Erden Timur: "Manchester United zaferi bizi çok duygulandırdı. Ben maç sırasında durmaksızın dua ederim, öyle bir totemim oluştu. Eskiden maç izlediğimde gol yediğimizde odaya kimin girdiğini bile kontrol ederdim. İnanç çok önemli bir merhale."

Tam bu ortamın adamı
yiğit kamkimle atışmasını izlemek isterdim

erden baskan zamaninda burada murgan tarafindan ihrac edilen eski bir gsc üyeligi olan birisi olabilir

Geri
Üst Alt