Erden Timur: "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız adı da Fenerbahçe"

Erden Timur Ben bunu 1 aydır dusnuyorum diyor. Tayfun neden geçen sene yapmadınız diyor. Beyin nöronlarini hoplattigimin keli

Ota boka başlık açılan ekside programla alakalı başlık bulamadım. Bizim aleyhimize toz tanesine bile başlık açılıp sol Frame e yerlesirdi

Tayfun Bayındır: "O gün açıklama yapmak yerine örgütlü suçlar savcılığına neden gitmediniz?"

Erden Timur: "O zaman yapsam, 'Galatasaray bu yüzden şampiyon oldu!' diyeceklerdi."

Tayfun Bayındır: "Bunun sonucu hemen gelmeyecekti ki! Ligi etkileyecek bir durum olmayacaktı. Herkes işine geldiği anı kullanıyor."

Erden Timur: "Şu an ne anımız var bizim işimize gelen? Yapıcı olmanızı rica ediyorum."

Tayfun Bayındır: "Ben yapıcıyım."

Erden Timur: "Hayır, yapıcı değilsiniz."

Tayfuna dokunan bir şey yok.

Kendisi passat medyasından ve Fenerbahçe holiganı

Zaniolo'nun Aston Villa'ya neden bonservisiyle degilde kiralik gönderildigini ve neden düsük bir kiralama bedeliyle gönderildigini merak ediyorum.
yahu bunu hala idrak edemediniz mi acikladilar da hatta ustu kapali.

bu sene bonservis gelirlerini alirsak direk bankalar birligi cokuyor

amacimiz gelecek sene bu bonservis gelirleri girmeden bankalar birliginden cikmak.

sonra oyuncular satilacak devir daim devam edecek.

gelecek sene ben gelirlerde astronomik bir artis bekliyorum bu yuzden rekor kirilacaktir

Daha yayının başında lafı çaktı koça ben medyadan kimseyi aramam sormam hepinizle yeni tanışıyorum kimseye sorular ile ilgili birşey konuşmadım dedi. Kele hemen atladı biz de böyle bir yayına çıkmayız diye. G.t hemen niye üstüne alınsın?

Para için birilerinin yalakalığını yapan başkasına iftira atan insan dünyadaki en iğrenç insan tiplemelerinden biridir.Kendilerine nasıl dayanabiliyorlar merak ediyorum.

Geri
Üst Alt