Erden Timur: "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız adı da Fenerbahçe"

Daha yayının başında lafı çaktı koça ben medyadan kimseyi aramam sormam hepinizle yeni tanışıyorum kimseye sorular ile ilgili birşey konuşmadım dedi. Kele hemen atladı biz de böyle bir yayına çıkmayız diye. G.t hemen niye üstüne alınsın?
Erden timur da laf arasında kele bırak bu yalanları minvalinde konuştu. Hepiniz yöneticiler tarafından aranıyorsunuz dedi

Tayfun itiyle kulübümüz mahkemelikti bi ara zaten, ne bekliyosunuz o satılmıştan.

Erdem başgan başlıktaki şeyi cidden direkt söyledi mi

Erden Timur: "Okan Hoca ile opsiyonu kullanıp sözleşme uzatmıştık zaten. Yakın zamanda maddi olarak artışı da gerçekleştireceğiz. Gerekli artışı gerçekleştireceğiz. Sene sonu seçim olduğu için 1 yıllık olan sözleşmeyi uzatmayacağız, hocamız da bunda hemfikir."

Erden Timur: "Abdülkerim'in zam talebi olmamasına rağmen artış yapma kararı aldık. Hakeza Kerem'in de böyle bir talebi yok ama onun sözleşmesini de iyileştireceğiz. Boey konusunda ise bir teklif verdik, onlar bir talepte bulundu. Görüşmeler devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda tekrar görüşeceğiz."

Kelin tipinde meymenet yok. Nursuz suratsız fb li tam

Erden Timur: "Muslera'nın futbolu kendi ülkesinde bırakmak gibi bir düşüncesi vardı. Çocukları orada okuyor, uzun süre ayrı kalıyor. Biz devam etmeyi çok istiyoruz. Umarım bizimle kalır."

Erden Timur: "Belge demedim. Konuşmayı tekrardan dinledim. Bilgi bile demiyormuşum. Kayıt ve konular diyormuşum. Herkes belge demeye başladı. Söylemediğim bir şeye ben bile inanacaktım."

Lale kevaşesinin yaptıklarını döker ortalığa umarım

Bu açıklamalar çok kıymetli lakin bundan sonrada maç önceleri ve sonralarinda susmamaliyiz en büyük hatamız bu

Nelsson'un çıkış maddesi var mi yok mu nasil bilmiyor yaw

Erden Timur: "Nelsson bir önceki sezon çok önemli teklifler aldı. Bu sezon yine ilgi vardı. Şampiyonlar Ligi için her bölgede çok iyi iki üç oyuncunuz olması gerekiyordu. Biz hep kalmasını istedik. Gitmek istedi, konuştuk, bir oyuncu geleceğini de söyledik ona."

Geri
Üst Alt