- 25 Ocak 2010
- 52.970
- 38.479
- 3.763
Hakemin doğru kararına rağmen 1.5 ay maç verilmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Yurekli sağ olsun tüm kamuoyu o dönem aydınlanmıştı üstadSöyledikleri zaten bilinen seyler
Arda Güler'i falan satarak limit açtı Fb bir de bizim geçen sene ki sponsorlarımız çok azmış. Bu seneki sponsorlarda o zamanda denetimde geçmediğinden limite eklenmiyormuş denetimden geçince o sponsorluklar limite ekleniyormuş yani o yüzden limit bonservisler için yetersiz kalıyordu. Sponsorluklar o zaman hemen limit açmaması bizi zorlamış anladığım.Bizim nasıl limitimiz yoktu bunu anlayan varmı ? Hala anlamadım feberin limiti var ama bizim nasıl yok oluyor
Evet, hatta renktaslarimiz da gorsun diye ben Bein USA videosundan Mert Hakan'in elle oynadigi anin goruntusunu alip burada paylasmistim.Erden Timur: "Bir kulüp başkanına VAR görüntüsü gönderen bir MHK Başkanı! Bunun başka maçlarda olmadığını nereden bileceğiz! Geçmişe yönelik her şeye bakılsın!"
Erden Timur: "Bu görüntü normal yayıncı kuruluşta yok. Amerika'daki yayında var. Fenerbahçe ona itiraz etmişti ama Mert Hakan net bir şekilde elle oynuyor. Lale hanım Donk-Zaniolo pozisyonu için yayıncı kuruluşu arıyor o da var. Yetkisi olmadığı halde arıyor."
Sırf şu olay için kulübün o lale orta denen mahlukata dava açması lazımErden Timur: "MHK Başkanı Lale Orta'nın VAR görüntüsünü Ali Koç'a göndermesi! 3 Şubat 2023. Lale Orta MHK Başkanı olduktan sonra! Lale Orta, 3 Şubat sabahı VAR odasına giriyor. Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını incelemek için. Hadi incelensin!"
Erden Timur: "Lale Orta, bu görüntüleri Ali Koç'a gönderdiğini arkadaşlarına söylüyor!"