Erden Timur: "Örgütlü bir düzen ve örgütlü bir yapıyla karşı karşıyayız adı da Fenerbahçe"

Erden Timur: "MHK Başkanı Lale Orta'nın VAR görüntüsünü Ali Koç'a göndermesi! 3 Şubat 2023. Lale Orta MHK Başkanı olduktan sonra! Lale Orta, 3 Şubat sabahı VAR odasına giriyor. Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını incelemek için. Hadi incelensin!"

Erden Timur: "Lale Orta, bu görüntüleri Ali Koç'a gönderdiğini arkadaşlarına söylüyor!"

Söyledikleri zaten bilinen seyler

Lale denen kadın çok halt yedi

yalı bey bu gece viskiyi şişeyi fondip yapacaktır muhtemelen bu iddiaların tamamı dogru

Bu Lale karisi arkadasina soyluyor dedigi kisim sanirim gecen gun Hakan Ceylan ile olan gizli aski diye haberi baz alirsak, Hakan Ceylan olmali.

Erden Timur: "Bir kulüp başkanına VAR görüntüsü gönderen bir MHK Başkanı! Bunun başka maçlarda olmadığını nereden bileceğiz! Geçmişe yönelik her şeye bakılsın!"

Erden Timur: "Bu görüntü normal yayıncı kuruluşta yok. Amerika'daki yayında var. Fenerbahçe ona itiraz etmişti ama Mert Hakan net bir şekilde elle oynuyor. Lale hanım Donk-Zaniolo pozisyonu için yayıncı kuruluşu arıyor o da var. Yetkisi olmadığı halde arıyor."

peki burada kritik soru şu elimizde bunlarla ilgili belliki birşeyler var sonuc cıkmayacak olsa bile neden savcılıga basvurular yapmıyoruz ?özellıkle hakem mevzularında netice alabilirdik

Fenerbahce resmi twitter hesabindan ergence bir aciklama bekliyorum haha

Konuş dediler çıkardı masaya koydu hadi çıkın işin içinden şimdi kahpeler

Bizim nasıl limitimiz yoktu bunu anlayan varmı ? Hala anlamadım feberin limiti var ama bizim nasıl yok oluyor
Arda Güler'i falan satarak limit açtı Fb bir de bizim geçen sene ki sponsorlarımız çok azmış. Bu seneki sponsorlarda o zamanda denetimde geçmediğinden limite eklenmiyormuş denetimden geçince o sponsorluklar limite ekleniyormuş yani o yüzden limit bonservisler için yetersiz kalıyordu. Sponsorluklar o zaman hemen limit açmaması bizi zorlamış anladığım.

Erden Timur: "Bir kulüp başkanına VAR görüntüsü gönderen bir MHK Başkanı! Bunun başka maçlarda olmadığını nereden bileceğiz! Geçmişe yönelik her şeye bakılsın!"

Erden Timur: "Bu görüntü normal yayıncı kuruluşta yok. Amerika'daki yayında var. Fenerbahçe ona itiraz etmişti ama Mert Hakan net bir şekilde elle oynuyor. Lale hanım Donk-Zaniolo pozisyonu için yayıncı kuruluşu arıyor o da var. Yetkisi olmadığı halde arıyor."
Evet, hatta renktaslarimiz da gorsun diye ben Bein USA videosundan Mert Hakan'in elle oynadigi anin goruntusunu alip burada paylasmistim.

Tam bir manipulasyon ornegiydi.

Erden Timur: "MHK Başkanı Lale Orta'nın VAR görüntüsünü Ali Koç'a göndermesi! 3 Şubat 2023. Lale Orta MHK Başkanı olduktan sonra! Lale Orta, 3 Şubat sabahı VAR odasına giriyor. Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını incelemek için. Hadi incelensin!"

Erden Timur: "Lale Orta, bu görüntüleri Ali Koç'a gönderdiğini arkadaşlarına söylüyor!"
Sırf şu olay için kulübün o lale orta denen mahlukata dava açması lazım

Geri
Üst Alt