Erden Timur: "Tarihte ilk oldu, Güntekin Onay programı açarken hakem hatalarına direkt olarak değindi"

Yalı Koç'un çuvalla para yatırdığı medyaya özellikle yayinca kuruluşa her fırsatta ayar vermek gerekiyor 80 yaşındaki Uğur dundar bile bık bık ötmeye basladi

Ödleri kopuyor şampiyon olamayacağız diye, her türlü algı, her türlü çirkeflik, pislik işler beklenir bu fener camiasından. İyiki tartışmalı bir gol iptali oldu, sanki son saniye golüyle galip gelecekti Sivas. Bunlar hep ön alma gayretleri, bedavadan penaltıları alıyorken sezon başından beri, sesiniz soluğunuz çıkmıyordu, şimdi mi tu kaka oldu bu hakemler. Ve sezon başından beridir ilk defa Galatasaray lehine var dan bir karar çıktı diye ortalığı yangın yerine çevirdi şerefsizler, bunlara hakettiği şekilde cevap vermek lazım, it olana it, insan olana insan gibi davranmak şart, pasif kalmamamız gerekiyor.

Ben olsam çıkar bize yapılanları gözlerine sokup "ağlamayın maç tekrarı istiyoruz" derdim. Tekrar olursa da o maçta sivas ın içinden geçer fb ye bir kamyon gazoz kapağı gönderirdim.

Erden başkan sendeyiz. Cat çat çat çat sapla geç.

Erden Timur: "Daha önce belirtmiştik, GS TV'de tartışmalı pozisyonları yorumlayacaktık. Bununla ilgili yayıncı kuruluşla görüntüler için görüşmelere başlamıştık. Bunlar için uluslararası bir hakem ve türk bir hakem yorumcusuyla anlaştık. Yayıncı kuruluşla son aşamaya geldik."

Erden Timur: "Dün Mecnun başkanın yaptığı gibi biz de çağrıda bulunuyoruz. Sadece dünkü değil, bugüne kadar yaşanan tüm pozisyonların VAR konuşmaları açıklansın. Biz de neden iptal edildiğiyle ilgili açıklama bekliyoruz."

Erden Timur: "Bundan önce hiç kimse kendi lehine verilmiş bir karar doğrultusunda... Israrla, samimiyetle, detaylandırarak adalet istiyoruz. Şeffaf olsun her şey. VAR konuşmaları açıklansın. Şeffaf olsun ki, orada bir hata var ve bu bizler tarafından kötüye yorulmasın."

Erden Timur: "İptal olan golle ilgili açıklama bekliyoruz. Mecnun başkan da kendisine göre canı yanmış olabilme ihtimali yüksekken bile çok bir şey söylemedi. Biliyorsunuz ki, TFF bununla ilgili konuşmayı da yasakladı. VAR konuşmalarının açıklanmasını istiyoruz."

Erden Timur: "Bana bir konuşmada Fenerbahçe'nin pozisyonu soruldu, 'Bence penaltı' dedim. Rakibinin hakkını arayan başka kimse var mı bilmiyorum. Her birimiz objektif olamayız ancak insanın elinden geleni yapması, kötü şekilde nitelendirilmemeli."

Geri
Üst Alt