Erden Timur, Transfer Komitesi ile Bir Toplantı Yaptı

Gedson tipi bir 8 numara lazım okan hocanın oyununa veya parades gibi defansın önünde bir emniyet sibobu çünkü torreirada harika 8 olur okan hocanın önde baskı oyununda parades bile gelmiş olsaydı geçen yaz şl de içerde en kötü 7 puan alır çıkardık gruptan

Ziyech çok klas topçu ama okan hocanın sisteminde sadece icardi+bir tane böyle oyuncu olabilir ikinciyi kaldırmaz bizim sistem o da boey tipi dinamik bekle oynarsa 10 numarayada mertens tipi genç çok koşan bir futbolcu lazım okan hoca bunların hepsini düşünmüştür geçen seneden ders alınmıştır diye umuyorum bu sene bence isimli oyuncudan ziyade genç oyunculara yönelim olacak gibi hissediyorum bakalım nasıl bir transfer politikası olacak çok merak ediyorum

Yaw adam ayrılacak olsa kutlamaya neden gelmesin. Gelmemesi dargınlık anlamı taşır. Ki her yerde vardı dün toplantıda yapmiş. Özel işleri sebebi ile gitmemiş olabilir. Sevmediği birileri vardır onları görmek istememiş olabilir. Beklemekte fayda var. Hemen karaları bağlamaya gerek yok.

E yani kalıyor mu gidiyor mu son bir toplantı mı , olay nedir ?_?_?

Bu tarz söylentiler var umarım yalandır

Ne dediğinden bağımsız bu tarz hesaplara inanmayın. Rüzgar nereden eserse oradan sallar bu tip hesaplar amaçları etkileşim ve para. 100 sallar 1'i doğru çıkar ben dedim der, 99 yalanı soran olmaz. Yarın bir gün Erden Timur eleştirmek popüler olursa ona da sallar bu hesaplar Vecino transferinde bunu gördük.

Geri
Üst Alt