Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Erden Timur: "KAP'ta aciklanan rakamlari dogru bildiriyoruz. Bizde seffaflik var. Fenerbahce hic aciklamiyor"

70 milyon euro limiti dedin yarın çıkıp taraftarda transfer manyaklığı var diceksin Haluk!!!

70 milyon € şimdi varsa harcayalım. Seneye limite yazmasın

70 m euro harcama limitimiz mi var
Bu infodan sonra hemen transferde tüfeği ateşlettirmemiz lazım yönetime

1736630294491.webp

Maasi düsük göstermek icin o zaman mesela bir iyi oyuncun maasini 2,5 milyon yapip, 5 maca ulastigi an 1 milyon daha alacak bonusu koyarsin ve maas güzellemesi yapmis olursun.

Fb'de belki ayni seyi yapip o belirli rakami gectikleri an maas aciklamadan yirtmayi basariyordur.

Bence bu yanlis. Her takim eskisi gibi tüm maas ve bonuslari aciklamali. Biz eskiden oyuncularin her türlü primini acikliyorduk diye hatirliyorum.

70 milyon euro harcama mı osimhen acil kap

bu durum erdenden once başladı ve kesinlikle sacmalik

bugün olmazsa yarın başladı ağrıtır

biraz mali kuralları olan ülke olsa buralarda da ağrıtır da
Niye? KAP'a herkes kendi maliyesini bildiriyor. Bizden baska bildiri yapan var mi bu sekilde? Neyin problemi olacakmis?

Ulan okan

Zahalar angelinolar 1.sıranın da 1.sırasındalarmış

Tabi çözmüş olayı,süre vermezsem benim istemediğim düşünülür diyip oynatmamış ihale de erden timura kaldı,tam söylediğim gibi

Şimdi de jelerte aynısını yapıyo ihale hatipe kaldı

Zahayı ziyeşi angeli jelerti okan istemedi diyen utanmazlar hesaplaşacaz tek tek

Maasi düsük göstermek icin o zaman mesela bir iyi oyuncun maasini 2,5 milyon yapip, 5 maca ulastigi an 1 milyon daha alacak bonusu koyarsin ve maas güzellemesi yapmis olursun.

Fb'de belki ayni seyi yapip o belirli rakami gectikleri an maas aciklamadan yirtmayi basariyordur.

Bence bu yanlis. Her takim eskisi gibi tüm maas ve bonuslari aciklamali. Biz eskiden oyuncularin her türlü primini acikliyorduk diye hatirliyorum.
Bence bu iş gizli kalmalı toplu olarak kulüplerin ne kadar ödediği çıkmalı

Niye? KAP'a herkes kendi maliyesini bildiriyor. Bizden baska bildiri yapan var mi bu sekilde? Neyin problemi olacakmis?
yonetimler bildirmedikleri borçların altına sokacaklar kulübü

bu yonetim olmazsa öteki yapacak

ayrıca başkası yapıyor diye bizde mi yapalim

Geri
Üst Alt