- 26 Kasım 2012
- 185.601
- 258.280
- 5.998
geçmiş olsun sn edip akbayram
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 senedir lig bitirtmeyiz lafını konuşabiliyorlar sadece. Erdeni 50 defa araştırtmıştır kriminal malum kişi ama birşey bulamadılar.Düşün erden başkanın nasıl temiz bir insan olduğunuMurat'a gülersen ocak dışı kalırsın demişler heralde yakınını kaybetmiş gibi tüm program orda surat sirke satıyor. 1-2 deneme soru ile algı yapmaya çalıştı ardında patladı sustu.
Dursun başkan 20 teklif ettikten sonra napoli başkanı :
Bu infodan sonra hemen transferde tüfeği ateşlettirmemiz lazım yönetime
Ekli dosyayı görüntüle 274526
Ben senden sunu ogrenmek istiyorum: Sen bizim kulupten X futbolcu aldiginda kurusuna kadar her bonus maddesini bilmek veya yayinlamasini mi bekliyorsun? Bu mu tam olarak sorun?fenerden bize ne abi böyle bir mantık olur mu
onlar bildirmedigi icin azizin giderken 400 dediği borç 600 çıktı
bana söyler misin hangi mali genel kurulda hangi evrakta ziyechin maaşının 5 milyon olduğunu gördük
Tamam da genel kurullarda sporculara totalde ne kadar ödeme yapıldı onu açıklıyorlarfenerden bize ne abi böyle bir mantık olur mu
onlar bildirmedigi icin azizin giderken 400 dediği borç 600 çıktı
bana söyler misin hangi mali genel kurulda hangi evrakta ziyechin maaşının 5 milyon olduğunu gördük
ben buna burak elmastan beri itiraz ediyorum
biz tam detaylı acikliyorduk sonra kuralı degistirdiler spk ile sanırım artık bonuslari aciklamiyoruz
1.7 milyar girdi oluyor sermaye artırımından. Ayrıca sponsorluk transfer dönemi kapandıktan sonrada iyi bağladık, Mecidiyeköy’den de satışlara başladık. Kerem’in parasını da harcayamamıştık, duruyordu. Normal benceYoktur yahu bizim harcama limitimiz ne ki? 70 milyon euro boşluğumuz varsa harcama limitimiz 5-6 milyar TL falan mı?
@Hayri Cund üstad şu şekil like'lardan gereken kesintiyi yapıyor ay başlarında :badnanim bakiyorum hayri agabeyin uzerinden likelarin topluyorsun
bizede like ver

Baş maş ağrıtmaz dünyanın her yerinde net maaşlar açıklanır bonuslar açıklanmaz. Zaten belirli periyotlarla tüm mali veriler açıklanıyor bilançolarla.bu durum erdenden once başladı ve kesinlikle sacmalik
bugün olmazsa yarın başladı ağrıtır
biraz mali kuralları olan ülke olsa buralarda da ağrıtır da