Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

geçmiş olsun sn edip akbayram

Murat'a gülersen ocak dışı kalırsın demişler heralde yakınını kaybetmiş gibi tüm program orda surat sirke satıyor. 1-2 deneme soru ile algı yapmaya çalıştı ardında patladı sustu.
3 senedir lig bitirtmeyiz lafını konuşabiliyorlar sadece. Erdeni 50 defa araştırtmıştır kriminal malum kişi ama birşey bulamadılar.Düşün erden başkanın nasıl temiz bir insan olduğunu

ulan koc grubu kac takimin sponsoru o zaman onları sorsana

fenerden bize ne abi böyle bir mantık olur mu

onlar bildirmedigi icin azizin giderken 400 dediği borç 600 çıktı

bana söyler misin hangi mali genel kurulda hangi evrakta ziyechin maaşının 5 milyon olduğunu gördük
Ben senden sunu ogrenmek istiyorum: Sen bizim kulupten X futbolcu aldiginda kurusuna kadar her bonus maddesini bilmek veya yayinlamasini mi bekliyorsun? Bu mu tam olarak sorun?

Oyle bir beklentin varsa bu zaten sacmalik olur. Dunyada hic bir profesyonel futbol kulubu tum detaylari aciklamaz, mesela Roma'da Juventus'ta borsaya bagli olan kulupler onlarda bizim gibi X futbolcunun sozlesme suresini + garanti maasini bildirir. Varsa serbest kalma bedeli onu da bazen eklerler.

Yoksa X su kadar mac oynarsa bonus alacak, 3 puan alindiginda su kadar prim alacak bunlari kimse soylemez. Niye soylesin? Kime faydasi var bu kadar detayin?

Ziyech icin totalde 5 milyon euro demis Erden Timur. Bunda dogal olarak > Su kadar mac oynayacak, su kadar gol katkisi olacak, su kadar kupalar kazanmis olacagiz gibi maddelere bagli. Oynamadiginda zaten bu parayi alamaz en fazla garanti ucretini kazanir.

Burada neyi sorun ediyorsun onu cozmekte zorlaniyorum.

fenerden bize ne abi böyle bir mantık olur mu

onlar bildirmedigi icin azizin giderken 400 dediği borç 600 çıktı

bana söyler misin hangi mali genel kurulda hangi evrakta ziyechin maaşının 5 milyon olduğunu gördük

ben buna burak elmastan beri itiraz ediyorum

biz tam detaylı acikliyorduk sonra kuralı degistirdiler spk ile sanırım artık bonuslari aciklamiyoruz
Tamam da genel kurullarda sporculara totalde ne kadar ödeme yapıldı onu açıklıyorlar

O rakamdan KAP'a açıklanan rakamları toplayıp çıkarırsan bonusların miktarını öğrenebilirsin

Yani topçulara ne kadar verdiğimiz belli değil gibi bir durum yok. Ha genel kurula açıklarken yalan rakam açıklıyorlar diyorsan onu zaten KAP'a da yapabilir

Her topçunun ne kadar para aldığının inciğini cinciğini duyurursan yeni transferlerle pazarlıkta elin çok zayıflar

Yoktur yahu bizim harcama limitimiz ne ki? 70 milyon euro boşluğumuz varsa harcama limitimiz 5-6 milyar TL falan mı?
1.7 milyar girdi oluyor sermaye artırımından. Ayrıca sponsorluk transfer dönemi kapandıktan sonrada iyi bağladık, Mecidiyeköy’den de satışlara başladık. Kerem’in parasını da harcayamamıştık, duruyordu. Normal bence

badnanim bakiyorum hayri agabeyin uzerinden likelarin topluyorsun

bizede like ver
@Hayri Cund üstad şu şekil like'lardan gereken kesintiyi yapıyor ay başlarında :

1736631226220.webp

bu durum erdenden once başladı ve kesinlikle sacmalik

bugün olmazsa yarın başladı ağrıtır

biraz mali kuralları olan ülke olsa buralarda da ağrıtır da
Baş maş ağrıtmaz dünyanın her yerinde net maaşlar açıklanır bonuslar açıklanmaz. Zaten belirli periyotlarla tüm mali veriler açıklanıyor bilançolarla.

Geri
Üst Alt