Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Yalı çocuğu şu an gece yayını izleyip kopya çekmeye çalışıyordur.

Abi işte yani adamın tasarladığı, hesapladığı şeylere bak...

Biz hala ağırlıklı olarak malum camianın etkisiyle yabancı hakem mi, yok MHK'yi kulüpler birliği mi yönetsin, yok yabancı sayısı falan tartışıp duruyoruz...

Altyapı devrimi için bu adamı bekleyeceğiz mecbur

Bahsettiğü şeyler diğer takımlara ölümcül darbe

Yalnız müthiş bir program oldu bu kadar verimli beklemiyodum

Bi cisim yaklaşıyo gsye saldırı var onun için buradayım dedi ya nasıl sevmeyelim ki bu adamı

Görevde değilken,kendisiyle ilgili hiçbir durum da gündem de yokken çıkıp galatasarayını savunması,iftiraları taca çıkartması,komploları çökertmesi,şahan hariç kimse duruma müdahale etmiyoken ön alması çok kral hareketti

Gsyi sadece kulüpteyken savunan diğer zamanlarda ağzını bile açmayan ama efsane zannedilenlerde onları 7/24 yalayanlarda utanmışlardır umarım

Hollanda devletini anlatıyor

Yalnız müthiş bir program oldu bu kadar verimli beklemiyodum

Bi cisim yaklaşıyo gsye saldırı var onun için buradayım dedi ya nasıl sevmeyelim ki bu adamı

Görevde değilken,kendisiyle ilgili hiçbir durum da gündem de yokken çıkıp galatasarayını savunması,iftiraları taca çıkartması,komploları çökertmesi,şahan hariç kimse duruma müdahale etmiyoken ön alması çok kral hareketti

Gsyi sadece kulüpteyken savunan diğer zamanlarda ağzını bile açmayan ama efsane zannedilenlerde onları 7/24 yalayanlarda utanmışlardır umarım

son cümleyi sil de like atalım

ne zaman başkan oluyordu bu ağbimiz

Türk futbolunu düşünen gelişmeyi konuşan adama bak birde tff başındaki asıp kesici kabadayıya bak.

Sonra futbol niye böyle diye tartışırız

Bu kadar bilgili ve her bilgiye yüzeysel değil derin olarak hakim olan bir adamı ne yapıp ne edip ömür boyu yönetimde tutması lazım gsmizin
Ben bu kadar bilgili bir yönetici görmedim şu ana kadar, 4 saattir kesintisiz konuşuyor. Üstelik bu adam daha gencecik 43 yaşında, ne yapıp ne edip tekrar kulübe kazandırılmalı

İnanılmaz bir adam bu adamı Dursun başkandan sonra direkt başkanlık koltuğuna oturtmak lazım önümüzdeki yeni jenerasyonu da yakalayıp çok büyük işler yapabilecek biri

Geri
Üst Alt