- 16 Haziran 2010
- 203.828
- 155.791
- 6.838
Real Madrid ve diğerleri diyor Erdem Timur
Adamlar uçmuş artık galaksiye doğru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Yeni algılar planlamıyor ise beni fenerliler dövsün.Yalı çocuğu şu an gece yayını izleyip kopya çekmeye çalışıyordur.
Camia içindeki kıskançlar yakında ali naci veya yakup'a yeni haber yaptırır iftira içinİnanılmaz bir adam bu adamı Dursun başkandan sonra direkt başkanlık koltuğuna oturtmak lazım önümüzdeki yeni jenerasyonu da yakalayıp çok büyük işler yapabilecek biri
Sadece o da değil Galatasaray içinde siyaseti de biliyoruz. Sürekli şu dedikodular olacaktı yok X kişisi taşerona fazla para verdi yok mallar tanıdıktan daha pahalıya alındı vb. gibi bir sürü dedikodu. Taşeronda bir sorun olursa zaten ne kadar işler yavaşlayacak yaşayarak gördük Kemerburgaz'da orayı ilk başta yapan taşeron batınca. Erden Timur'un yöntemi normal belli bir standarttaki bir ülkede yada bizim ülkemizdeki gibi yönetimin her an topun ağzında olmadığı bir yerde tabi ki daha doğrudur bu işi bizden iyi bildiği kesin çünkü. GS siyaseti içinde o kadar belirsizlik içinde kendimizin yapması bana imkansız geliyor.Normalde bizim yapmamız gerektiğini düşünüyordum ama bu sene adamların algı için yalan beyan yaptığını görünce satın alan fenerli 10 yıl sonra bozulan musluğu bizden bilir muhtemelen milyon tane algı yorum okuruz, biz ihaleci olsak bile okuyacağız muhtemelen. O yüzden yorulduğum için paramızı almaya da okeyim
Kolpanın yeri değil şimdi bay kolpgünOoooo Aliağa Petkimci tokatçı da buradaymış.
Real Madrid ve diğerleri diyor Erdem Timur
Boş yapma Aliağacı tokatlamışsın birilerini öyle duyduk. Maç veriyormuşsun sonra o maçlardan yatıyormuş sana güvenenlerKolpanın yeri değil şimdi bay kolpgün

Sonraki seçimde başkan olup ölene dek başkan olarak görev yapmalı
Ben şahsen istemem böyle bir değerin iğrenç Türk futbol camiası için çalışmasını.Gaassaray değil de federasyon başkanı olsa daha ii olur gibi
Bu kadar bilgili ve her bilgiye yüzeysel değil derin olarak hakim olan bir adamı ne yapıp ne edip ömür boyu yönetimde tutması lazım gsmizin
Ben bu kadar bilgili bir yönetici görmedim şu ana kadar, 4 saattir kesintisiz konuşuyor. Üstelik bu adam daha gencecik 43 yaşında, ne yapıp ne edip tekrar kulübe kazandırılmalı