Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Real Madrid ve diğerleri diyor Erdem Timur

Adamlar uçmuş artık galaksiye doğru

Lan eşşek Fenerliler

Şu herifin yapacaklarını izleyin. Sonra da kopyalayın ulan. Kulübünüz ihya olsun mal herifler

Normalde bizim yapmamız gerektiğini düşünüyordum ama bu sene adamların algı için yalan beyan yaptığını görünce satın alan fenerli 10 yıl sonra bozulan musluğu bizden bilir muhtemelen milyon tane algı yorum okuruz, biz ihaleci olsak bile okuyacağız muhtemelen. O yüzden yorulduğum için paramızı almaya da okeyim
Sadece o da değil Galatasaray içinde siyaseti de biliyoruz. Sürekli şu dedikodular olacaktı yok X kişisi taşerona fazla para verdi yok mallar tanıdıktan daha pahalıya alındı vb. gibi bir sürü dedikodu. Taşeronda bir sorun olursa zaten ne kadar işler yavaşlayacak yaşayarak gördük Kemerburgaz'da orayı ilk başta yapan taşeron batınca. Erden Timur'un yöntemi normal belli bir standarttaki bir ülkede yada bizim ülkemizdeki gibi yönetimin her an topun ağzında olmadığı bir yerde tabi ki daha doğrudur bu işi bizden iyi bildiği kesin çünkü. GS siyaseti içinde o kadar belirsizlik içinde kendimizin yapması bana imkansız geliyor.

Böyleyiz.

Screenshot Capture - 2025-01-12 - 02-12-43.webp

İbrahim seten az önce içinden manyak lan bu dedi okudum

Herif herşeyden haberdar şuan acaba kulüpte böyle biri varlık mı?

Yalı çocuğu lale'yi niye bağlatıyorsun kendin bağlan korkak herif

Geldiği yere tırnaklarıyla kazıyarak gelen adamın hali başka oluyor

Seviyoz seni ağabey

Adam son 1 saatte medyadan hiç bahsetmeyerek tren gibi geçti üstlerinden.

Bu kadar bilgili ve her bilgiye yüzeysel değil derin olarak hakim olan bir adamı ne yapıp ne edip ömür boyu yönetimde tutması lazım gsmizin
Ben bu kadar bilgili bir yönetici görmedim şu ana kadar, 4 saattir kesintisiz konuşuyor. Üstelik bu adam daha gencecik 43 yaşında, ne yapıp ne edip tekrar kulübe kazandırılmalı

Abi kimse ömür boyu kendini bir kulübe bu derece adayamaz. Önemli olan bu adamın bir süre adaması (artık başkan mı olur ne olursa) ve o süreçte yanına zeki ve temelde aynı kafada insanlarla çalışıp onları vizyonuyla tecrübesiyle geliştirip yerine hazırlaması lazım... birkaç dönem başkanlık yapsın atıyorum, sonra bir süre de daha mesai harcayacağı şekilde danışmanlık yapsın...

Bu kafadaki insan sayısını mutlaka artırmalıyız kısacası. GS lisesi tabi ki bu kafada insanları bulmak için müthiş bir kaynak, o açıdan avantajlıyız belki ama o da yeterli gelmiyor bizim kongredeki konuşmalara, iç çekişmelere bakınca... Üstüne vizyon lazım, bu vizyona sahip genç yaşta böyle bir adam bulmuşken cidden o vizyonu başkalarına aşılaması için ortam oluşturmamız lazım.

Bizim yöneticilerin çoğunun şu anlatılan şeylerin %80'inden kavramsal olarak bile haberi yoktur.

Geri
Üst Alt