Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Benim merak ettiğim; bu adam "ben bunları konuşmaya geldim" diyor başından beri, hatta bu konulara geç gelindiği için "kandırıldım" gibi şaka bile yaptı. Neden şimdi çıkıp bunları anlatmak istedi özellikle? Şu an bu projeleri uygulayabileceği bir görevi yok, bir alan yok, seçim yok bişi yok.
Sonraki seçime başkanlık hayali vardır muhtemelen ona hazırlık yapıyor.

Ya şu adam dururken istanbul beyfendisi gibi 3 saatte laf anlatan adamlar yönetimde.

Doğru dedin erden başkan, tff başkanlığı nedir yav

Erden Timur çok güzel projeler anlatıyor ama bizim ülkemizde buna ne kadar izin verirler? Bunların hepsi bir zaman gerektiren çok önemli çağ atlatacak projeler ama biz de kimse bunlara bakmaz top çizgiyi geçmeyince bunlara bakılmaz maalesef. O yüzden de uzun süreli bu tarz projelere gitmiyor yöneticiler. Erden Timur umarım başkan olduğunda bunu da değiştirir.

Ben - @Hayri Cund - @Uğur İz

Screenshot Capture - 2025-01-12 - 02-25-20.png

Özhan Canaydın zamanı oldu o iş sanırım. İlk başta prensipte öyle anlaşıldı sonra Fb yönetimi araya girip paylarımızı azalttı Canaydın zamanı diye hatırlıyorum ama Adnan Polat'ta o yönetimdeydi hatta etkiliydi sanırım.
Terim’in 2. döneminde Özhan Canaydın’dan bunu öğrendikten sonra alkollüyken ağzından kaçırdığı ve bunu da Aziz’in duyup olayı önlediği söylenir. Fenerlilerde itiraf eder bunu zaten

Geri
Üst Alt