- 1 Mayıs 2018
- 57.819
- 48.593
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kücükken mondragonun her topcuyu dövecegini sanardımSinirlendiğinde müthiş akıcı ve dinletici konuşuyo
Tevazu sakin moduna geçince bayıyo
Ali bunla yayına çıkıp 2 ters laf etse erden bunu dümdüz eder
Hayri ağabeyin favori topçusu olmasa yine böyle der miydinKing Zaha olmasaydi samp olamazdik
#Zaha
1 mac iyi oynadı diye bılıyom ts macı
Erden Timur: "Daha geçen Fenerbahçe seçiminde Habertürk yayınında Ali Koç ve Aziz başkan yayına çıktığında, Aziz başkan 'Sponsorlukla imaj haklarını onlara (Mourinho ve menajeri) verecektim; vergiyi düşürelim diye.' dedi, Ali Koç da 'İllegal bir şey değil o' dedi. Bu daha 5 ay önce oldu."
Sinirlendiğinde müthiş akıcı ve dinletici konuşuyo
Tevazu sakin moduna geçince bayıyo
Ali bunla yayına çıkıp 2 ters laf etse erden bunu dümdüz eder
Hayri ağabeyin favori topçusu olmasa yine böyle der miydin
sn erden abi şmanski için 15 milyon bons verilecek topçu demişti
şahsen onu sorardım acaba aynı fikirdemisiniz diye
tutturmuşlar zaha diye, hala ziyech takımda. 3 aydır tek yaptığı şey boş kaleye topu tribüne atmak. ama onu soran yok
ZAHA zmnında iyi koymuş demek @Hakan Motz
Kerem gecen sene zahanin 2 kati fln mac aldi
los angeles yanarken konustugumuz mevzuya bakın
Orada gs kompleksli yalı çocuğunu oltaya getirmiştir diye umuyorum. Ya da cidden iyi topçuydu şikeciler çöpe çevirdi yinesn erden abi şmanski için 15 milyon bons verilecek topçu demişti
şahsen onu sorardım acaba aynı fikirdemisiniz diye
tutturmuşlar zaha diye, hala ziyech takımda. 3 aydır tek yaptığı şey boş kaleye topu tribüne atmak. ama onu soran yok
ZAHA zmnında iyi koymuş demek @Hakan Motz