Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Marek Heinze bile zaha'dan daha fazla katki vermistir

Erden Timur: "Daha geçen Fenerbahçe seçiminde Habertürk yayınında Ali Koç ve Aziz başkan yayına çıktığında, Aziz başkan 'Sponsorlukla imaj haklarını onlara (Mourinho ve menajeri) verecektim; vergiyi düşürelim diye.' dedi, Ali Koç da 'İllegal bir şey değil o' dedi. Bu daha 5 ay önce oldu."

Son dediği için programı faydalı buldum.

Ayrıca sevgi limit tanımaz diyip limitleri aşan kulüp ilk bunlardı, onu da vurgularsanız iyi olur

Erden Timur: "Daha geçen Fenerbahçe seçiminde Habertürk yayınında Ali Koç ve Aziz başkan yayına çıktığında, Aziz başkan 'Sponsorlukla imaj haklarını onlara (Mourinho ve menajeri) verecektim; vergiyi düşürelim diye.' dedi, Ali Koç da 'İllegal bir şey değil o' dedi. Bu daha 5 ay önce oldu."

sn erden abi şmanski için 15 milyon bons verilecek topçu demişti
şahsen onu sorardım acaba aynı fikirdemisiniz diye
tutturmuşlar zaha diye, hala ziyech takımda. 3 aydır tek yaptığı şey boş kaleye topu tribüne atmak. ama onu soran yok
ZAHA zmnında iyi koymuş demek @Hakan Motz

los angeles yanarken konustugumuz mevzuya bakın

tutturmuşlar zaha diye, hala ziyech takımda. 3 aydır tek yaptığı şey boş kaleye topu tribüne atmak. ama onu soran yok

Alemin gozu yasli, Zaha Galatasarayli

Orada gs kompleksli yalı çocuğunu oltaya getirmiştir diye umuyorum. Ya da cidden iyi topçuydu şikeciler çöpe çevirdi yine

Ulan suud

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt