Video Haber Erden Timur TV100'de Açıklamalarda Bulundu

Erden Timur: "Daha geçen Fenerbahçe seçiminde Habertürk yayınında Ali Koç ve Aziz başkan yayına çıktığında, Aziz başkan 'Sponsorlukla imaj haklarını onlara (Mourinho ve menajeri) verecektim; vergiyi düşürelim diye.' dedi, Ali Koç da 'İllegal bir şey değil o' dedi. Bu daha 5 ay önce oldu."
Hiç bir medya mensubu bunu Ali Koç'a soramıyor ama daha 5 ay önce bunu dediniz siz yaparken sorun yok başkası yapınca mı problem diye? Bunu gündeme getirmesi iyi oldu.

Gagsaray baskanina ne diyon flut
70b75982-8095-4c18-a6b7-a67223cde72b.webp
Benim başkanım Sn Özbektir

Ali Koç'un bizim için toplantıda sarfettiği iftiraları boşa çıkardı.

Çift sözleşme
Yapı

serhata duruşu var diyen insan hayatta duruş görmemiştir
Yazık
Utanıyorum

Serhat denen karaktersiz neler dedi gsye
Utanmadan duruşu var diyor

Demek ki onun da duruşu o kadar

Erden Timur: "Oyuncu seçimiyle ilgili yönetici fikir söylemez. Nedir yöneticinin katma değeri? Kaçıncı sıradaki oyuncuyu ikna ettin? Hangi maaşı alıyordu, hangi getirdin? Ne bonservisle getirdin? Zaha en çok istenen oyuncuydu. Birincinin birincisiydi. Zaha kendi kulübünden 10,8 milyon pound maaş teklifi almıştı. Arabistan'dan 15 milyon maaş teklifi aldı. Bu kadar teklif edilen adamı daha düşük rakamlara aldık. Neden? Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordu."

Erden Timur: "Zaha'nın menajeri Nisan ayında geldi oynamadığı için 'Sözleşmesini istiyorsanız fesh edelim?' diye teklif ettiler. Sonra başka bir şey oldu. Geçen yıl Zaha ne yaptı? 10 gol-4 asist yaptı. Okan hoca herkese adil davranıyor onu da söyleyelim."

Geri
Üst Alt