- 3 Temmuz 2012
- 139.034
- 87.627
- 5.338
Hayri agabey 3-5 gagasaray militani yetistirmekle mesgul
gagasaray yazmaya devam edersen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri agabey 3-5 gagasaray militani yetistirmekle mesgul
Ben senden sunu ogrenmek istiyorum: Sen bizim kulupten X futbolcu aldiginda kurusuna kadar her bonus maddesini bilmek veya yayinlamasini mi bekliyorsun? Bu mu tam olarak sorun?
Oyle bir beklentin varsa bu zaten sacmalik olur. Dunyada hic bir profesyonel futbol kulubu tum detaylari aciklamaz, mesela Roma'da Juventus'ta borsaya bagli olan kulupler onlarda bizim gibi X futbolcunun sozlesme suresini + garanti maasini bildirir. Varsa serbest kalma bedeli onu da bazen eklerler.
Yoksa X su kadar mac oynarsa bonus alacak, 3 puan alindiginda su kadar prim alacak bunlari kimse soylemez. Niye soylesin? Kime faydasi var bu kadar detayin?
Ziyech icin totalde 5 milyon euro demis Erden Timur. Bunda dogal olarak > Su kadar mac oynayacak, su kadar gol katkisi olacak, su kadar kupalar kazanmis olacagiz gibi maddelere bagli. Oynamadiginda zaten bu parayi alamaz en fazla garanti ucretini kazanir.
Burada neyi sorun ediyorsun onu cozmekte zorlaniyorum.
Yaw Erden. Kayseri fbye tüm maçlarda domaldı. Bize ise 2 kere çelme taktı de geç yaw. 10 dk başka şey anlatıyor
Yaw Erden. Kayseri fbye tüm maçlarda domaldı. Bize ise 2 kere çelme taktı de geç yaw. 10 dk başka şey anlatıyor
Söylüyo da biraz yarım ağız geveler gibi söylüyoKendisi de istedim diyor ki sorulunca
Erden Timur da Okan hoca istedi demedi, teknik ekip + scout ekibi görüş bildiriyor o sürecin sonunda liste oluşuyor dedi. Belki liste oluşumunda scout ekibi daha yetkilidir
2.5 milyar yapıyor normal yani vardırYoktur yahu bizim harcama limitimiz ne ki? 70 milyon euro boşluğumuz varsa harcama limitimiz 5-6 milyar TL falan mı?
Erden ağabeyin sağ koldaki GS bilekliğinden gözlerimi alamıyorumGüzel cvplar vermekte
Erden ağabeyi taktir ederek alkış tutalım
Erden ağabeyin sağ koldaki GS bilekliğinden gözlerimi alamıyorum
Güzel cvplar vermekte
Erden ağabeyi taktir ederek alkış tutalım
Sorma yaw. Ligin hepsine koç sponsor biz kayseriyi açıklıyoz. Azıcık ofansif ol yawkac takimin sponsoru koc grubu dese olay kapanacak
FKGM dese yeter yawkac takimin sponsoru koc grubu dese olay kapanacak
Zaten mali genel kurulda bizim kulup tum personel giderleri *futbolcu maaslarini acikliyor. Bunu arastirip bulabilirsiniz. Burada Ziyech su kadar mac oynadi o yuzden su kadar bonus aldi yazmaz ama futbol takimin genel giderleri yazar ve bazi ayrintilara girip de belirlenmistir yani su kadar maas odendi, ya da sozlesmesi fesih icin odenmis tutarlar gibi ayrintilar da yazilir. Burada anormallik yok.biz önceden bonus ve sartli maddeleri acikliyorduk ama buna elmas döneminden itibaren son verdik
endişem şu ki cok kolay bonuslarla toplam kesin ödemeler küçük tutulup gerçek ödeme yüksek olabilir
ayrıca tudor sozlesmesinde gördük ki özellikle fesih durumlarinda bu bonuslari alabiliyor oyuncu ve hocalar
ayrıca genel kurullarda hersey açıklanıyor da doğru değil
bu bonuslar açıklanmıyor mesela
ziyechi herkes 2,75 sanarken belli ki çok daha fazlası cikacak
Adam daha azına ikna ettik dedi ya. İmaj parası falan 3-4 arası var muhtemelen.biz önceden bonus ve sartli maddeleri acikliyorduk ama buna elmas döneminden itibaren son verdik
endişem şu ki cok kolay bonuslarla toplam kesin ödemeler küçük tutulup gerçek ödeme yüksek olabilir
ayrıca tudor sozlesmesinde gördük ki özellikle fesih durumlarinda bu bonuslari alabiliyor oyuncu ve hocalar
ayrıca genel kurullarda hersey açıklanıyor da doğru değil
bu bonuslar açıklanmıyor mesela
ziyechi herkes 2,75 sanarken belli ki çok daha fazlası cikacak
Fkgm nedirFKGM dese yeter yaw
Reklam panoları da var