Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.861
- 36.356
- 2.773
Ulan Haluk biraz asist yap
sap başı gibi duruyor orda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan Haluk biraz asist yap
Rtaş sen lüzumsuzlara ne bakıyon kiSöylüyo da biraz yarım ağız geveler gibi söylüyo
Zaha ziyeş e.t nin kazıkları olarak literatüre geçti ama okan istemiş bu sadece ikna edip getirmiş mevcuttan daha uyguna,sen birini istiyon ben istediğini alıp geliyorum ama alan ben oluyorum şabanlığa gel
Bunu bas bas bağırdım burda millet okan zahayı isteseydi kerem yerine oynatırdı,jelerti oynatmıyo demek ki istememiş gibi s sonik cvplar verilip hedef şaşırtılıyodu
Öyle ki milletin x topçu mu hmmm okan hocam istiyorsa alın diyeceği kadar şaşırtıldı
Asla saldırmıyor kaç kez fırsat gelmesine rağmenkac takimin sponsoru koc grubu dese olay kapanacak
Sermaye artışı hesaba koymamıştım onu da düşününce doğru o kadar limitimiz olabilir. Ama o kadar paramız olmaz herhalde.1.7 milyar girdi oluyor sermaye artırımından. Ayrıca sponsorluk transfer dönemi kapandıktan sonrada iyi bağladık, Mecidiyeköy’den de satışlara başladık. Kerem’in parasını da harcayamamıştık, duruyordu. Normal bence
Saldırganlıktan kimseye fayda gelmez. Saldırarak bir şey başarılabilse Fener başarırdı.Bu ülkede kurallara uymalarını istedikleri tek kulüp gs. Malum takımın aleni işlediği onlarca suç var ses çıkaran yok. Bizim pasif yönetimler zaten hep centilmenlik peşinde
Profilindekine sallıyor Erden Timur.badnanim bakiyorum hayri agabeyin uzerinden likelarin topluyorsun
bizede like ver
Saldırmak değil de müdafaa hakkımızı da kullanmıyor bizim yönetim. Herifler bize attıklar her iftirayı bizzat kendileri yapıyor. Medya ve sosyal medyada yapılan algı çalışmalarına izin vermemek lazım benceSaldırganlıktan kimseye fayda gelmez. Saldırarak bir şey başarılabilse Fener başarırdı.
Bence en temizi sahada kalmak, işimize bakmak. Ben karşı taraftarn gelen saldırılara cevap verilmesini bile gereksiz buluyorum. Duymazdan gelip çıldırtmak daha iyi.
Bu sene kalsa bu düşünceye gelirdi kafayı yerdi sonundaErden Timur'u anlıyorum
Fbli milyonlarca insan var, hepsi itoğlu it şerefsiz haysiyetsiz pvenk olacak değil ya. Bazıları normal insanlardır, düzgün insanlardır diye düşünüyor
O yüzden onları olaya dahil edip ülke futbol ortamını düzeltmek istiyor. Zaten Fb normal bir camia olsa bizim de lehimize olur rekabet. GS'nin ileri gitmesi için ligin ileri gitmesi lazım diye düşünüyor
Ama yanılıyor
Fb lağvedilmeli Fbliler de yok edilmelidir
Genel kurullarda her şey açıklanıyor kısmı şu. Ziyech'in bonosu açıklanmıyor belki ama oyunculara ödediğin toplam miktar bonus vs dahil açıklanıyor bilançolarda. Bu bilançolar KAP'ta da veriliyor periyodik olarak zaten o yüzden detaylı açıklamanın sebebi ne? Zaten bilmen gereken tek tek oyuncu ayrıntıları değil senin toplam harcadığın para o önemli sonuçta.biz önceden bonus ve sartli maddeleri acikliyorduk ama buna elmas döneminden itibaren son verdik
endişem şu ki cok kolay bonuslarla toplam kesin ödemeler küçük tutulup gerçek ödeme yüksek olabilir
ayrıca tudor sozlesmesinde gördük ki özellikle fesih durumlarinda bu bonuslari alabiliyor oyuncu ve hocalar
ayrıca genel kurullarda hersey açıklanıyor da doğru değil
bu bonuslar açıklanmıyor mesela
ziyechi herkes 2,75 sanarken belli ki çok daha fazlası cikacak
Eyüp sabrı var, süper zarif ve naif bir adamBu sene kalsa bu düşünceye gelirdi kafayı yerdi sonunda
yediler desene floryayı. Kesin o yüzden erdeni dışarda bıraktılarFlorya'dan zarar ettik diyor. 450 milyon dolar az kazanacakmışız.
Kendimiz yapmadığımız için 350 dedi. Erden Başkan olsa kendimiz yapmasına güvenirdim de şu ankiler +%60-65 anlaşma koparsınlar yeter. Karşımızdaki haysiyetsizler o daireleri satmayalım diye protesto, kirli haberler falan yaparlardı kendimiz yaparken. En azından bunlarla uğraşmayacaksak iyi bir anlaşma koparalım da kafamız rahat etsinFlorya'dan zarar ettik diyor. 450 milyon dolar az kazanacakmışız.