Erden Timur, Umut Bozok ve Lorient Kulübü ile Pazarlık Masasında

Ya bizim kalibremize göre topçu yok mu, bu haberi okudum okuyalı moralim çok bozok

herhangi bir buyuk kulube gitsin 5 gol atarsa ben kellemi keserim o kadar iddali soyluyorum 5 gol atamaz.

Talisca transferinde Bjk'ye bir sekilde opsiyon kullandirtilmamis Benfica oyuncuyu Cin'e kendisi cakmisti. Lorient'i oyuncuyu menajerini falan bir sekilde baglayip bu pisligi cevirmek zorundayiz. Kasimpasa simdiye kadar bayildigimiz ekstra paralara saysin.

66 xG'yle 51 gol attık biz bu sene ve ligin en kötü takımıyız bu istatistikte. Kasımpaşa 69 xG 67 gol mesela. Gol pozisyonu üretmekten çok kaleye topu sokmada problemi var bizim takımın.
Mac mi izlemiyorlar anlamiyorumki bu istatistiğe bakmadan bile bunlari gormek lazim zaten bos bos yorum kasiyor millet.

hem yerli hem yasi da iyi... ancak, lige gelmeden once alacaktiniz... makul olacakti bu sayede gelis fiyati...

4 m felan bir anlamda gereksiz... <-> yerli forvet alirsak *cift forvet mi oynanacak yeni sezon - bu da ayri bir muamma..... yedek duracaksa 4 m verilir mi bu da bi soru isareti...

saha ici arti eksisini her hafta kendisinin maclarini izleyenler daha net yorum getireceklerdir elbet.

sahsen, kendisinin oyun karakteristigi tipolojisinden bagimsiz ; kagit uzerinde

bu sezon 38 mac sure almis -bunlarin *27 tanesi ilk 11 ----- ligi *20 gol 7 asist ile kapamis.
son maclarda tek forvet gozukuyor 451 kurulumunda. kasimpasa maclarini pek izlemedigim icin bizle kurgu sistem vs bazli kiyas yapamiyorum... biz cift mi tek mi oynayacagiz yeni sezonda bu da muallak simdilik. diyelim tek oynacagiz.-bize gelse tek forvet olarak 11 ciksa yeterli olur mu? , kasimpasa da bile anca 27 macta sure almis 11 anlaminda....

20/21 sezonun da once *lorient takiminda 9 macta *3 gol ...ayni sezon devaminda *troyes takiminda 16 mac 1 gol 1 asist . = 20/21 sezonu toplamda * 25 macta *4 gol 1 asist ..........

genelde ornekleri coktur .kasimpasa veya x orta sira super lig takimindan *o sezon peak veya one cikan istatistik sezonu akabinde gelen oyuncular yaniltici olabiliyor.istatistiksel denklemde. bizde en yakindan tecrube ettik. diagne vs....

yerli forvet gecmiste pirpir veya tamamlayici olarak- ligden gelip katki verenler oldu elbette. umit karan, necati,hasan kabze vs.... bunlarin arasinda necati versatile idi,benim de en begendigimdi...

en son *adem geldi tam net faydalanamadik. erken ayrilis oldu.
kanatvari forvetler geldi yakin gecmiste *mugdat(ismi yanlis yazmis olabilirim) vsvs vasati gecemediler.

misal, *fbde de bu tur bi yerli var *serdar dursun. *belese almislardi *darmstad takimindan yanilmiyorsam. 32 macin *20 tanesinde ilk 11 baslayip *14 gol *4 asist yapmis bu sezon ligde.....

basa donersek,
*umut icin nacizane son demek istedigim;

*rotasyon icin aliniyorsa sorun yok. <> fakat daha makul ucret olmasi kaydiyla....

Milano’da Umut Bozok zirvesi!

🟡🔴 Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, bugün Milano’da Umut Bozok ve FC Lorient Kulübü ile transferi bitirmek adına masaya oturacak

✅Bu zirvede anlaşma sağlanırsa Umut Bozok Galatasaray’da

Ali Naci Kücük

Forvet rotasyonu için Umut Gomis Mohamed yeterli mi?

Mohamed satılırsa en hassosundan leblebici golcü almak lazım

evet izleyelim nasıl atmış golleri.. gördüğünüz gibi 10. golde sevinmiyor Galatasaray'ın çocuğu.
Topsuz koşular güzel. Bitiricilik güzel, serinkanlı ve genelde yükseğe. Pres iyi. Ümit Karan havası aldım..

Son düzenleme:
Dogruysa çok sevindim yedekten girse bile rahat 10golu var çok hırslı bir çocuk bizde umut bulut etkisi yapar eminim buna

Geri
Üst Alt