Erden Timur: "Yarından itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız"

Söz ağızdan bir kere çıkar
Futbolcu satmayacağız dediniz
Haydi bakalım
Çok iyi bir teklif gelmediği sürece futbolcu satmayacağız dediler. Eşref bey Winrar'da Marcap-Kerem- Nelsson üçlüsünü 30-35 milyon euroya satarak kısa vadede olan ödenmesi gereken paraları ödeyeceğini söylemiş.

2 Orta Saha ( Defansif Orta Saha ve Merkez Orta Saha)
Forvet
Sağ Bek

mi olur acaba?
Mevcut kadroyu bozmazlarsa oyle olabilir, ama nasil olacak bilemem. Bence para eden her oyuncu satilmali.

Bugun Marcao'ya 16-17, Kerem icin de 20 milyon euro teklif edilse satmamak enayiliktir.

Bizim iskelet:

1654975655802.webp

Satmayacağız lafları yanlış. Ederini bulan oyuncu anında gitmeli. Elde tutulması gerekenlerse, tutulmalı.

Dünya Kupası görecek olan Nelson beklemeli. Artık değerlerini alan Marcao ve Kerem satılmalı. Marcao daha ne kadar göze batacak. Alınmıyor milli takıma işte adam. Avrupa'da sürekli kadrolara seçildi. 2 sene sonra yaşı 27 o rakamlar hayal olur. Kerem'de de savrukluk var. Her an düşüşe de geçebilir. Sat yerine Doğukan'ı al.

Çıkman gereken topçular var. Mesela Omar mesela Cicaldau. Talip yakalayınca vereceksin bunları.

takımda Yunus, Kerem hariç tek topçu kalmamalı.

Bu tip beyanlarda kelimelere pek takılmamak lazım. Marcao bence büyük ihtimal gidici ama onunla kalmaz muhtemelen. İskelet zaten sakat, değişim şart.

Alt yapıya önem verelim oyuncu yetistirelim. Transfer yerine alt yapıdan çıkacak potansiyelli oyuncular görmek isterim şahsen.

satacaksak dahi böyle demek daha iyi

12 -13 milyona en iyi oyuncularımızı vereceğimizi düşünenler var

Mevcut kadroyu bozmazlarsa oyle olabilir, ama nasil olacak bilemem. Bence para eden her oyuncu satilmali.

Bugun Marcao'ya 16-17, Kerem icin de 20 milyon euro teklif edilse satmamak enayiliktir.
Kerem için ciddi bir teklif var mı bilmiyorum da Marcao satılır muhtemelen, adam kendisi gitmek istiyorsa zorla tutamayız neticede. Ki Marcao forma giydiği ilk günden itibaren formanın hakkını verdi sonuna kadar gitse de içimde kalmaz

Ama dediğin gibi iyi bir fiyata pazarlamak lazım. Benim gözümde Marcao nun ederi +15 mil.€ tutup 10-12 mil.€ için filan satmazdım açıkçası onu

Geri
Üst Alt