Erden Timur: "Yarından itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız"

muslera marcao nelsso pva kerem yunus

6 oyuncu var

mohammedin durumuna göre

4-5 ilk 11 oyuncusu şart ve bunlar üst düzey olmalı
Mami satılabilir cica luyi fln teklif alır

omar boey ikisinden biri yollanmalı, ikisi de gitse olur

------------------------------------muslera-------------------------------------
--transfer----------nelsson--------------------marcao-----------van aanholt--
-----------------------------------transfer---------------------------------------
------------------------transfer-------------transfer-----------------------------
--yunus-----------------------------------------------------------------kerem--
-----------------------------------mohamed------------------------------------

O iskelet ömer bayram ve taylanlardansa eyvah ki ne eyvah.taraftar başkanlar üzerinde baskı kurabiliyor ama ne hikmettir son yıllarda gs formasını rüyasında bile göremeyecek kişiler hala floryada antrenmana çıkabiliyor.yani ffp felan anladıkta arkadaş ömer bayramlar felanada düşülecek kadarda değildik yani.bu yeni yönetim üzerinde uzun yılları kurtarmamız için son sıkımlık kurşunu var şuan taraftarın .eğer sağlam baskı kurulmazssa ömerler felan kalır üç dört sezon boyunca kabus gibi geçer.taraftar elini çabuk tutup yarın tüm sosyal medyalarda ve store olsun kombine olsun ,eğer gs de vasıfsız tüm oyuncular gönderilip kadro az ama hepsi cengaver gibi çıkıp oynayacak as yedek kalite aynı olacak şekilde kadro kurulmazssa tek kuruş destek yok sizide elmas gibi indiririz tehdidini savurmalı.bi sene sonra bi seçim daha kimse kaldıramaz tahminen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano gibi oyun kuran bi bek şart,aslında pva fena iş çıkarmadı ,oyüzden alıcısı vardır ,omarla yollar ayrılıp pva da satılıp mariano tarzı bi bek varsa getirilmeli.

Marcao gidecekse nelsonun yanına ben baba bi sol stoper tercih ederim.

Boeyden yana kafamda sorun yoktu lakin yaşadığı sakatlık galiba normal değil.kiralar ve takip ederdim.ilk geldiği aylardaki gibi oynarsa geri çağırırdım gelecek sezon sonu.
Sağ beke bi yerli birde dengeli bi yabancı bek şart.morutanıda barışı da kiralardım.berkan iyi bi yedek olur .say say bitmiyor malesef.hakikaten felaket bi kadro var elde. insanı yoruyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu önce TD’yi açıklayın.

Zafer gazıyla yapılmış bir açıklama ama biraz mantıklı konuşmak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Altın 500 TL olacak ama Galatasaray şampiyon olacak deseler ne dersin

Yarın mı neden bu gece değil

iskelet derken sadece kerem nelson ve marcaodan bahsediyordur inşallah. gerçi onlar satılmadan da nasıl transfer yapabileceksek

sözleri direkt anlamlarıyla algılamamak lazım, bu insanlar TD ya da saha içi insanı değil sonuçta

satmayacağız dedikleri borç kapatmak için satış yapayacağız idi - yoksa ederini bulan teklife futbolcu istiyorsa yapacak başka bir şey yok
iskelet dedikleride takımın 4 top oyuncusu olan nelsson marcao kerem ve geri gelen yunus diye düşünüyorum. Teknik anlamda iskelet olarak algılamıyorum ben

Geri
Üst Alt