Erden Timur: "Yarından itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız"

Sihirli kelimeyi söylemiş 'sabır' gene son günlere kalacak panik transferleri

Galatasaray’da transfer hiç bitmez ki başlangıcı belli olsun.

Önce hoca belli olsaydi. Transferleri yaparsınız yine

Hazırız cart curt diyorlardı, hocayla çoktan anlaşmış olman lazımdı, hemen yarın torrenti kovup yeni hocayı getirmen lazımdı.

En çok da şu adamı harcaticak ondan korkuyorum. Akıllı adam tek bir isimden dolayı kulübe sırtını dönecek değil ama ufak kırgınlıklar bile olsa can sıkar

GscimbomMobile

Hazırız cart curt diyorlardı, hocayla çoktan anlaşmış olman lazımdı, hemen yarın torrenti kovup yeni hocayı getirmen lazımdı.
Hazır falan değillerdi yav daha cuma günü kadirin teknik direktör 1 hafta içinde belli olur mu sorusuna olmaz demişti erden timur belki seçim takdiği td yi geri planda da olabilir bilmiyorum ama son röportaja göre bana göre en az 2 hafta ya belli olur gibi teknik direktör mevzusu.

Bokunu çıkarmasak mı yav

Bu yönetim transfer/hoca falan hiç konuşmadı.

Onu Adnan dedi.

Önce hocamızı açıklayalım.

Bunlarin yerinde olsam.para eden her oyuncuyu satardim, tabi degerini bulani. Sonra geri kalanlari kiralik gönderir neredeyse takimi sifirdan kurardim. Cünkü hangi hoca gelirse gelsin suanki takimi sampiyonluga oynatamaz. Hic oyuncu satmiyacagiz üc dört transfer yapacagiz ile bu takim üc dört yil daha sampiyonluk görmez.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

————muslera————-
???—-marcao—nelson—pva
————????——————
———???——????———
yunus——————kerem
—————-????————-

5 tane transfer lazim

————muslera————-
???—-marcao—nelson—pva
————????——————
———???——????———
yunus——————kerem
—————-????————-

5 tane transfer lazim
Muslera-Marcao-Nelsson 3ü aynı anda olduğu sürece bu seneden farkımız olmaz. O 3lüden 2 tanesinin olmaması lazım kural yüzünden

Okan hoca net hazırdır zaten metin ozturk görüşmüştü tabi saçma sapan yabancı sevdasina girmezler umarim

Benim anlamadığım biz neden hep keskin uçlarda yorum yapıyoruz.
Yani ya oyuncu satmayacağız deniliyor yada her oyuncu satılabilir..

Arkadaş bizim defans bölgesine yerli oyuncu koymamız gerekiyor.Bu yüzdende stoperlerde en az birini elden çıkarmak şart.
Allah rızası için şu planlamayı doğru yapalım.Yeter arkadaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligi 13. bitiren takımın ne iskeleti olur ya değerini bulanı satın gitsin baştan kurun kadroyu

Korkum şuki gelen yöneticiler sanki taraftarın kesinlikle oyuncu satılmasın diye söylemleri olduğunu düşünüyor.

Satılan oyuncuların yerine en az onlar kadar iyi oyuncu aldıkları taktirde hiç sıkıntı yok.
Ayrıca bizim defans hattına ilk 11 e kesinle yerli oyuncu almamız gerekiyor.

Marcaoda nelssonda iyi oyuncular.Hiç şüphe yok.Fakat her zamanki gibi burada inanılmaz abartılıyorlar.Bu takım tarihde yemediği kadar gol yedi.Bunlar hepmi orta sahadan kaynaklanıyor.Eyvallah takım savunması önemlide bizim defans oyuncularınında ciddi hataları olmuşdur.
Marcao,kerem gibi oyuncuları gerçekten teklif varsa satmalıyız.Bir daha bu fırsat gelmez.

Yemin ederim çok daha iyi kadrolar kurulur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Satmayacağız dememiş sanki iskeleti koruyacağız diyor. Bu farklı.
Ayrıca öğlen oldu Erden Bey! Kolpalar nerede???

Geri
Üst Alt