erden timur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerleme uzmanı mesleğini icra eden biri olarak, inanın verilen senelik sponsorluk parası Nef için hiç bir şey, projelerindeki dairelerden kar oranı ortalama yuzde 50 civarı, gerisini siz düşünün. Sadece Kağıthane projelerinden elde ettiği kar bile bu sponsorluğun 5 senelik bedelini rahatça karşılar..

Kendisine helal olsun. Çok büyük bir yatırım yaptı. Umarım geri dönüşü olur. Galatasaray ile değişik işbirliklerine devam eder ve hem Galatasaray hem de kendisi kazançlı çıkar.

Bu da diğer firmaların sponsor olma isteklerini arttırır.

Diğer başlıkta söylediğim gibi bu anlaşmayı beğenmeyenlerin Galatasaray’ın daha iyi bir teklifi olup olmadığını söylemesi gerekiyor. Şu ekonomik süreçte NEF’in verdiğinin yanına yaklaşan bir ikinci teklifin olduğunu zannetmiyorum.

FBmVXBUWQAAZ2Us

bu adamın marx ile olayı nedir acaba bir patron olarak marxist literatürden çok kavram kullanıyor

Uzun zamandır yakından takip ediyorum. Saygıyı hakeden müthiş bir adam. Bunu sponsorluk konusunu kenarda tutarak söylüyorum. Burak Elmas'tan sonra başkanımız olmasını temenni ediyorum.

Tanımaynlar şu videoyu izleyerek nasıl kaliteli bir insan olduğunu görebilirler:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt