erden timur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahatsız olduğum bi nokta var

Nerdeyse herkes ben dahil adama dua edecez sponsor oldu diye

Sağolsunda dilenciymişizde sadaka vermiş gibi bir algıya hiç lüzum yok

Biz bu gelirle iyi transferler yapıp ,iyi takım kurup başarılı olup ses getireceksek karşılığında şuan çoğunlukla yerel olan nefte globalleşecek(ama tanınma,ama proje)

Duygu olarak tek taraflı bir minnete gerek yok,zaten erden beyde bunun farkında boşa reklam parası harcayacağına parasını hem kulübüne vermiş hemde doğru kullanmıştır

Karşılıklıdır bu win-win

kulübü şaha kaldırdı diyebiliriz

Uzun zamandır yakından takip ediyorum. Saygıyı hakeden müthiş bir adam. Bunu sponsorluk konusunu kenarda tutarak söylüyorum. Burak Elmas'tan sonra başkanımız olmasını temenni ediyorum.

Tanımaynlar şu videoyu izleyerek nasıl kaliteli bir insan olduğunu görebilirler:

Ya video mükemmel gerçekten. Teşekkür ediyorum.

Tavsiye de ediyorum izlenmeli

Erdem Timur çok kaliteli bir adam. Dünya görüşü muazzam. Ayrıca benim gibi, sizin gibi bir taraftar. Keşke başkan olsa.

Bir sonraki secimde aday olur herhalde. O kadar para gömüyor sponsor olarak. Aday olursa o harcadi paralar avantaj olur.

derhal futbolu bilen yabancı hocayla göreve

Baskan adayi olabiliyormu Erden Timur süresini doldurdumu?

Dünkü macta bir tane bile organize hücum oynatamayan koçu ne zaman kovacaksın baskan bey. Melo alsin 1e 5 oynasin kaçırsın, oburu alsin 1e 5 oynasın kacirsin, beriki alsin aynisini yapsin. Bunun icin koça gerek yok kendi hallerinde de bunu oynarlar zati.

şimdi değilse ne zaman???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt