Erden Timur

benim ömrümden alsınlar sana versinler baskanım

emeklerine sağlık

Biz bazen bos konusuyoruz. Sen bildigini yap baskan. Ben sahsen oyle yapardim.

Kendisine tavsiyem, kendine yurtdisindan futbol danismanlari ayarlasin. Ara Sira takim ve futbolumuz, teknik heyetimiz hakkinda bilgi alisverisinde bulunsun. Bunlari da herkesten gizli yapsin. Olup biteni anlayabilmesi için gercek futbol adamlarinin bilgisine ihtiyaci var.

Devre arasında para eden birkaç adami satmalı. Istanbulsporu, giresunsporu yenmek icin boyle bir kadroya ihtiyaç yok.

Düzgün orta saha almadığı için hoca kovacak lüksü yok

Takıma ne kadar bitik hazır olmayan yaşlı Eskiyıldız varsa doldurmak marifet değil

Rakibe karşı iki kişi eksik oynuyoruz adamlar bizden 10 km fazla koşup aradaki kalite farkını kapatıyorlar

Şimdi sen bayern makine gibi işleyen takıma karşı ne yapacaksın. Bizim asıl çok koşan mücadele eden genç oyunculardan kurulu bir takım olmamız lazımdı yıldız yıldız diye diye milyon euro’luk risklere emanet ettiniz takımı

Ben bu seneki transfer politikasını doğru bulmuyorum kim ne derse desin .

Ne kadar seviyorsak da o kadar eleştirirz . Bir sonraki dönemde bunları oturup düşünmelidir , yine başımızın üstündedir erden Timur, desteğe devam edeceğiz elbette

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bırakın ya

Genç alıyoruz 2 maç sonra sövüyorsunuz

Şu maçtan sonra şu konuya girmeyin gidin Aktürkle Icardi’ye bulun hatayı, bomboş kaç tane kaçırdılar 0-0ken

şl'de rezil olmayalım ligi alalım yeterli. seneye şl'ye de kalırsak illa ki daha hazır oyuncular çingene pazarlığına kalmadan takıma katılacaktır. 1 transfer sezonunda en az parayı verip her şeyi doğru ayarlamak mümkün değil.

Bırakın ya

Genç alıyoruz 2 maç sonra sövüyorsunuz

Şu maçtan sonra şu konuya girmeyin gidin Aktürkle Icardi’ye bulun hatayı, bomboş kaç tane kaçırdılar 0-0ken
Neşteri vurması gereken Okan Buruk adamcılık yapmayı bırakmalı. Her maç Mertens Kerem banko olmaz. Kadro genişliğini kullanmayı öğrensin artık.

Ne güzel yahu. Bir beraberlik sonrası Timur da tukaka. Daha iyisini bilen varsa yazsın buraya.

Geri
Üst Alt