Erden Timur

Gelecek sene artık takımında fırsat bulamayan orta ve üzeri yaşta oyuncular değil genç ve para kazanabileceğimiz potansiyelli ve yetenekli oyunculara ağırlık verirsek daha memnun oluruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim desteğim her zaman tam. Ancak bu seneki transferlerin katkısı, ona olan desteği arttırabilir. İndirebilir de tabi. Özellikle Ndombele oturursa takıma çok alkış alacaktır. Alsın, isterim de. Geleceğin başkanı olarak görüyorum kendisini. Diğer önemli bir konu da projelerin yolunda gitmesi. Kemerburgaz tesislerinin eylül de biteceği söylenmişti. Ne durumda bilmiyoruz.

Rakipler üzerine basın vs her türlü saldırıyorsa bu adam en faydalı eleman demektir taraftar mutlaka sahip çıkması gerekir

Çıtayı öyle bir yere çıkardı ki rakibine 1 transfer penceresinde 70 milyon Euro gibi sansasyonel bir para harcatmak durumunda bıraktı. Bu sezon şampiyon olursak kırılmanın 2. ayağı da yaşanacaktır. Geçtiğimiz sezon şampiyon olmamız da bu kırılmaların ilk ayağıydı ki suyun karşı tarafı korkunç paraları bu sebeple harcadı.

GALATASARAY Düşmanlarından NEFRET EDİYOR vede TİSKİNİYORUM

iyi geceler

Medyayı, kuşları anlıyorum. Peki bizim her boktan anlayan taraftarımız neden yapıyor? Türk insanının her şeyi bilme hastalığından nefret ediyorum. Taraftarın çok ağır kısmı böyle. Annesi çocukken markete gönderirken alışveriş yapamayan çocuk milyon Euro'luk adamların satın alımıyla ilgili yorum yapabiliyor. Çok büyük hadsizlik, küstahlık.

Bugün idmandan önce basın toplantısı yapacakmış. Kaynak : Beyaz gömlekliler.

Yalnız bize ne oluyor derken Galatasaray taraftarının birbirine küstah hadsiz gibi hakaretler etmesi de saygısızca oluyor.
Evet milyon euroları yöneten birisi, hatta daha fazlasını da yönetmiştir Erden bey, ama sonuçta kendisi futbol sektöründen gelmiyor.

Dolayisiyla taraftarlar icinde futbolu daha iyi bilen bir sürü insan vardır, bu çok da anormal bir durum degil ve bu taraftarların da alınmaya kalkilan bir oyuncuyu istememesi de çok anormal bir durum degil.
Bu sadece oyuncunun yaşı ve kalitesi ile de alakalı olmayabilir mesela, yani öyle futbolu da çok bilmenin gerekli olmadigin kriterler de var, misal alınmaya kalkılan oyuncu 32 yaşında ve yazılan ücretler o yasta ve o klasmanda bir oyuncu icin çok fazlaydı.

Öncelikle sayın Erden Timur'un başı sağ olsun.

Hakkında yapılan eleştirileri kendimce yorumlamak istiyorum.

Vecino'yu hoca istemiş, bu kesin. Taraftar etkisiydi, başka sebeplerdi vs. transfer iptal oldu. Ne güzel işte, Vecino'dan daha kaliteli Ndombele geldi. Bu saatten sonra neyi eleştireceğiz, hâlen Vecino istediler diye eleştiriler dönüyor. Sonuç ne, Ndombele. Vecine ortalıkta mı, hayır. Bu konuda yapılacak her eleştiri artık zarar verir.

Okan Buruk için de yersiz eleştiriler yapılıyor. Adam bu takımın teknik direktörü. Takımı yönetsin diye görev verildi. Okan Buruk eksiğim var der, para var mı diye sorar. Sonra da önerilerini sıralar. O an için Vecino'yu takıma uygun görmüş, istemiş. Artık şu adamı kazandığımız maçlardan sonra bile eleştirmeyin Allah aşkına.

- Okan'a rağmen ŞL'ye gittik.
- Okan'a rağmen rekor kırdık.
- Okan'a rağmen şampiyon olduk.

Bu böyle gider. Icardi'ye izin verince de eleştirdik ve gördük ki bu adamın içeride gördüklerini biz göremiyoruz. Kazandığımız maçtan sonra yapılan eleştirileri artık iyi niyetli göremiyorum. Maçı kazandın, ötesi var mı?

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Bugün yaptığı tüm konuşmayı ve sunumu izledim uzun vadede kulübü düzlüğe çıkarıp büyük başarılar kazandıracaksa bunlar Erden Timur sayesinde olacaktır onu her türlü saldırılara karşı pamuklara sarıp korumamız lazım vizyonu çok büyük rakiplerle farkı açtıkça onlar tarafından daha fazla saldırı olacaktır.

Erden başkan söylenenlere aldırış etmeden yoluna devam etmeli

Saldıran şahıs ve grupları taraftar sosyal medyada etkisiz hale getirir, zaten getiriyor da.

Bugün yaptığı sunumun yanına yaklaşabilen yoktur tarihte.

Bu adam 5 sene kalsa bambaşka noktalara gideriz eminim artık.

Geri
Üst Alt