Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Once abla son sizli bizli oldular. Bunlar mal ordusu. Galatasaray kompleksi o kadar buyuk ki hic arastirmadan boyle seref yoksunu insanlarin pesinden gidip akillarinca bize zarar verebileceklerini saniyorlar.Apla terörist çıktın den yav o kadar da reklamını yaptık aplaaaaa
Ekli dosyayı görüntüle 224953Ekli dosyayı görüntüle 224954
Ya bunlar 3 gram akillariyla ne kimsenin peşinden gidebilir ne de duruş sergileyip yanlış yaptık diyebilir.Once abla son sizli bizli oldular. Bunlar mal ordusu. Galatasaray kompleksi o kadar buyuk ki hic arastirmadan boyle seref yoksunu insanlarin pesinden gidip akillarinca bize zarar verebileceklerini saniyorlar.
Bir bakayım dedim son yıllarda devre arası kaç tane kaliteli topçu almışız diyeDevre arasi icin harcama limiti var mi? Yok sanirim. Sezon sonunu bekleyecegiz gibi. Zaten istesende devre arasinda kaliteli oyuncu zor alinir.
Hayır bakmıyorlar da ne demiş Erden Timur ile ilgili elinde ne varmış diye? Yazdığı floodta olan şeyler zaten Nef'in sitesinde var hatta hangi proje için alındığı falanda yazıyor. Hani ortaya çıkardığı bir şey falan yok yani.Once abla son sizli bizli oldular. Bunlar mal ordusu. Galatasaray kompleksi o kadar buyuk ki hic arastirmadan boyle seref yoksunu insanlarin pesinden gidip akillarinca bize zarar verebileceklerini saniyorlar.
Hakan hanoğlu ile aynı zekaya sahip trollerin oluşturduğu boş bir algı çalışması. “Çokomelli” bi tweeti var hele ona çok güldüm. Mal bulmuş mağribi gibi takılıyorlar. Ne yaptıklarını aslında kendileri de bilmiyorBuradaki iftira ya da suçlama ne, bir şey göremedim.
Bahsedilen şirket birleşmeleri zaten Nef sitesinde var
Çakma GSliler için de fırsat olmuş Fenerlilerin saflarına katılıp Seher Yıldızı ile mevcutta devam ettikleri karalamalarına devam edebilirler, GS camiası da bu tiplerden kurtulmuş olur hem
Önce Erden kadar düzgün insan olmayı başarın da sonra suçlamayı denersiniz