Erden Timur

Once abla son sizli bizli oldular. Bunlar mal ordusu. Galatasaray kompleksi o kadar buyuk ki hic arastirmadan boyle seref yoksunu insanlarin pesinden gidip akillarinca bize zarar verebileceklerini saniyorlar.
Ya bunlar 3 gram akillariyla ne kimsenin peşinden gidebilir ne de duruş sergileyip yanlış yaptık diyebilir.

Bu kadını Ahmet Ercanlar ortaya çıkartti space de. Muhtemelen klupten birileri yönlendirdi.bu mal fenomenlerde atladi.
Sonra buraya yazdım zaten bunlara kim emir verdiyse kısa sürede bu emir geri cekilir kimse 10 dakika sonra hepsi çark etmeye başladı:)

Ortamlarda beka ülke falan dersin kim bilecek :)

Screenshot_2023-11-07-02-44-22-951.jpeg

Ahmet ercanlar zaten ayri bir .... Hepsi R yapti su an twitterda. Mal ordusu yeminle.

Devre arasi icin harcama limiti var mi? Yok sanirim. Sezon sonunu bekleyecegiz gibi. Zaten istesende devre arasinda kaliteli oyuncu zor alinir.
Bir bakayım dedim son yıllarda devre arası kaç tane kaliteli topçu almışız diye
Zaniolo
Kaan Ayhan
Gomis
Mostofa(?)
Onyekuru
Gedson
Saracchi
Marcao
Nagatamo
Garry

Fena sayılmaz aslında bakalim

Once abla son sizli bizli oldular. Bunlar mal ordusu. Galatasaray kompleksi o kadar buyuk ki hic arastirmadan boyle seref yoksunu insanlarin pesinden gidip akillarinca bize zarar verebileceklerini saniyorlar.
Hayır bakmıyorlar da ne demiş Erden Timur ile ilgili elinde ne varmış diye? Yazdığı floodta olan şeyler zaten Nef'in sitesinde var hatta hangi proje için alındığı falanda yazıyor. Hani ortaya çıkardığı bir şey falan yok yani.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar harbi mal. Ulan ben bilmediğim garip bir telefon ararsa açmayıp önce googlede arama yapıyor banka operatör falan mı diye. O kadar gözleri dönmüş ki her şey medet umuyorlar. Bunlar bize örnek olsun devamlı konuyu değiştirip saldırmaya çalışıyorlar

Ölümüne savunacağız seni yöneticilerin Melosu. Kuşları kudurtma damarı bire bir aynı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Buradaki iftira ya da suçlama ne, bir şey göremedim.

Bahsedilen şirket birleşmeleri zaten Nef sitesinde var

Çakma GSliler için de fırsat olmuş Fenerlilerin saflarına katılıp Seher Yıldızı ile mevcutta devam ettikleri karalamalarına devam edebilirler, GS camiası da bu tiplerden kurtulmuş olur hem

Önce Erden kadar düzgün insan olmayı başarın da sonra suçlamayı denersiniz

İşin ucunda Erden Timur olursa 30 milyonu karşına alıp birden GT olur piyasaya çıkacak yüzün kalmaz.

Erden Timur gibi şerefli namuslu olmanız lazım öncelikle karşısına çıkabilmeniz için. Öyle olsanız zaten karşısına çıkmazsınız...

Buradaki iftira ya da suçlama ne, bir şey göremedim.

Bahsedilen şirket birleşmeleri zaten Nef sitesinde var

Çakma GSliler için de fırsat olmuş Fenerlilerin saflarına katılıp Seher Yıldızı ile mevcutta devam ettikleri karalamalarına devam edebilirler, GS camiası da bu tiplerden kurtulmuş olur hem

Önce Erden kadar düzgün insan olmayı başarın da sonra suçlamayı denersiniz
Hakan hanoğlu ile aynı zekaya sahip trollerin oluşturduğu boş bir algı çalışması. “Çokomelli” bi tweeti var hele ona çok güldüm. Mal bulmuş mağribi gibi takılıyorlar. Ne yaptıklarını aslında kendileri de bilmiyor

Ya adamın tek dediği şu, futbol sahada oynansın, saha dışı şeylerle iftira atmayı algılar uydurmayı bırakın yoksa dışarıda insanlar birbirini kesecek noktaya gelecek. Dursun Bey de aynısını söylüyor. Ben de hani insandan biraz anlıyorsam eğer Erden Timur bu isteklerinde samimi, adam gerçekten önce Galatasaray'ı sonra ülke futbolunu geliştirmek istiyor hatta yapabilirse insanların düşünce yöntemini biraz olsun nasıl geliştirebiliriz diye tasalanıyor. Kimsenin o en derindeki niyetlerini bilemezsin tabii, hatta kardeşininkini bile yüzde yüz bilemezsin ama düzgün bir adam olduğu belli, yalan dolanla işi olmadığı belli.

Bu adama bile türlü iftiralar atmak için sosyal medyadan kimi bulurlarsa sarılıyorlar. Buldukları karı da Fetö/Pkk iltisaklı, her cümlesinde ben İtalya'da yaşıyorum diye hava atmaya çalışan, onu bunu aşağılamaya çalışan aşağılık ruh hastasının teki çıkıyor. Oyun, teknik, taktik, oyuncu/teknik direktör performansı konuşmaktan bu noktaya geldik. Ali Koç'un Türk futbolunu getirdiği noktaya iyi bakın.

Geri
Üst Alt