- 12 Haziran 2015
- 36.120
- 31.800
- 2.693
Şanslıyız 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hic üşenmedin mi renkdaşimHala aynı fikirde miyiz renktaşlar?
Abi tüm gün heyecandan forumda hangi konu uplanırsa okuyordum. Erden Timur konusuna girdim hepsi bitince. 6. Sayfada kalmışım baktım acımasız yorumlar var çoklu alıntıya ekleyerek devam ettim. Muhtemelen Grillitsch transferi sonrası duygusal tepkilerdi bir çoğu ve hepimizin söyleyebileceği şeyler. Ben kimseyi üzmek için alıntılamadım aslında. Bugün 2 yıldızımız geldiği için yiğidi öldürenler hakkını da verir diye düşünerek yazdım.Hic üşenmedin mi renkdaşim![]()
Eyw. Kendisinden özür diliyorumAbi tüm gün heyecandan forumda hangi konu uplanırsa okuyordum. Erden Timur konusuna girdim hepsi bitince. 6. Sayfada kalmışım baktım acımasız yorumlar var çoklu alıntıya ekleyerek devam ettim. Muhtemelen Grillitsch transferi sonrası duygusal tepkilerdi bir çoğu ve hepimizin söyleyebileceği şeyler. Ben kimseyi üzmek için alıntılamadım aslında. Bugün 2 yıldızımız geldiği için yiğidi öldürenler hakkını da verir diye düşünerek yazdım.
ısındım ben Erden'e knk. İnşallah inşaat projelerinde adama köstek olmazlar.Devam et boyle muteahhit.
Hala aynı fikirde miyiz renktaşlar?