Erden Timur

Hic üşenmedin mi renkdaşim:)
Abi tüm gün heyecandan forumda hangi konu uplanırsa okuyordum. Erden Timur konusuna girdim hepsi bitince. 6. Sayfada kalmışım baktım acımasız yorumlar var çoklu alıntıya ekleyerek devam ettim. Muhtemelen Grillitsch transferi sonrası duygusal tepkilerdi bir çoğu ve hepimizin söyleyebileceği şeyler. Ben kimseyi üzmek için alıntılamadım aslında. Bugün 2 yıldızımız geldiği için yiğidi öldürenler hakkını da verir diye düşünerek yazdım.

Abi tüm gün heyecandan forumda hangi konu uplanırsa okuyordum. Erden Timur konusuna girdim hepsi bitince. 6. Sayfada kalmışım baktım acımasız yorumlar var çoklu alıntıya ekleyerek devam ettim. Muhtemelen Grillitsch transferi sonrası duygusal tepkilerdi bir çoğu ve hepimizin söyleyebileceği şeyler. Ben kimseyi üzmek için alıntılamadım aslında. Bugün 2 yıldızımız geldiği için yiğidi öldürenler hakkını da verir diye düşünerek yazdım.
Eyw. Kendisinden özür diliyorum :)

Takva sahibi, nerden geldiğini bilen ve Galatasaraylılığı çoğu insanın üzerinde olan bir kişilik. Önünde saygıyla eğiliyoruz. Sana inananları mahçup etmedin sayın Timur 🥰

.
images.webp

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar büyük umut bağlamış durumda herkes geleceğin başkanı olarak görüyor.Hataları elbet olacaktır ancak şu ana kadar verdiği sinerji bozulacak diye çok korkuyorum

Teşekkürler erden başkan.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha gecen sene ayni pozisyonda albayrak denen saklaban vardi

düsündükce insani sikinti basiyor

adam tek ucakta 2 yıldız topcu getirdi ya la. anasını colugunu tombalağını da toparlatmıs gelmis üstelik :d ben hatirlamıyorum böyle bir şey. mertens in ailesinin çantasını toreira tasıyordu falan bi ara. değişik bir ortamdı.

Geri
Üst Alt