Hiçbir halt yapamazlar. Yapsa Bayern yapardı
50 mac oldu hala 4-5 yiyecegimizi bekliyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir halt yapamazlar. Yapsa Bayern yapardı
Ziyech, Bakambu ve Zaha Afrika Kupası'na gidecek. Kim oynayacak orada. Sezon sonu dehleriz ama pek bonservis beklemiyom
City, real, formda bayern ve belki leipzigTr liginde adam adama bu baskıyı kırabilecek birinin oldugunu düşünmüyorum kaldı ki bayern bile kıramadı avrupada da çok yok bence.
Anlatamiyorum herhalde, elin kolun bagliysa veya yapabilecegin hamleler kisitliysa ona gore bir plan kurarsin. Kendisi de bunu diyor. Zaten harcama limitinde fazla imkan olmadigindan ilk once bonservisi elinde olan oyunculara yoneldigimizi anlatti? Burada nerede sorun goruyorsun merak ediyorum ciddi olarak? CL isi garanti olunca Sanchez'in tapusunu aldik malum 2 aydir pesinden kostuk demisti. Angelino icin hoca cok inat etti, Zaha ve Tete bonservisi elindeydi, Ziyech'de mesela ciddi bir para vermeden alindi... Bazi riskler alinir bu sekilde. Her transfer risk degil mi?Olabilir, anlatmis olmasi bunun kabul gorecegi ya da fizibilitesinin dogru oldugu anlamina gelmiyor. Bence fazlaca riskli transferler yapildi (oyuncularin mevcut durumlari acisindan) buna ek olarak maliyetli ve sorunlu isimler alindi, en onemlisi ise elzem bolgelere gec transfer yapilmis olmasi.
Fbye ludogorets kadıköyde önde bastı onlar bile zorladı. Öndeki 4lüleri ağır kontraya hızlı çıkamıyorlar. Ayrıca Kadıköy'de o kadar önde basmayız. Fb evinde o kadar kapanamazbu presste ortadan veya stoperden cıkan adam arkadan gırdıgı adamdan topu alamazsa inanılmaz tehlikeli pozisyon verıyoruz
abdülkerımı üzerine cekıp topu tekte oynayacak tek adam direk kaleci ile karsı karsıya bırakır takımı
arap ismailde bunu düşünecek kafa olsa fredle tekte oynayıp smanskiyi kacırır arkaya ama düşünemez
Anlatamiyorum herhalde, elin kolun bagliysa veya yapabilecegin hamleler kisitliysa ona gore bir plan kurarsin. Kendisi de bunu diyor. Zaten harcama limitinde fazla imkan olmadigindan ilk once bonservisi elinde olan oyunculara yoneldigimizi anlatti? Burada nerede sorun goruyorsun merak ediyorum ciddi olarak? CL isi garanti olunca Sanchez'in tapusunu aldik malum 2 aydir pesinden kostuk demisti. Angelino icin hoca cok inat etti, Zaha ve Tete bonservisi elindeydi, Ziyech'de mesela ciddi bir para vermeden alindi... Bazi riskler alinir bu sekilde. Her transfer risk degil mi?
Ndombele'de istenilen adamlar gelmeyince son care olarak alindi. Yoksa Amrabat aliniyordu az kalsin.
fbyi yendıgımızde önde basıp adamları uzun oynamaya zorlamıştık ve bunu başarmıştık. şimdi önde bastıgımızda cogu zaman gereksiz basıyoruz mertens gibi pressi yönetemıyor kerem ön taraf cok bocalıyor. 2 tane kaliteli ayak ile yine 10 numara kerem press futbolu ile bizi herkes cözerFbye ludogorets kadıköyde önde bastı onlar bile zorladı. Öndeki 4lüleri ağır kontraya hızlı çıkamıyorlar. Ayrıca Kadıköy'de o kadar önde basmayız. Fb evinde o kadar kapanamaz
Daha iyi bir yontem biliyorsan buyur gec yaniPek katilmiyorum buna.
En son alinan ilk alinmasi gereken bolge. Sanchez tamamen ekstra/bonus. Onun disinda anladim ne dedigini ancak yontem ve/veya zaman tasarrufu bana hatali geliyor, cok net olarak.
Ben geçen sezon fbye önde bastığımızı düşünmüyorum. Daha çok karşılayıp kontra oynadık. Şöyle bir pozisyonları düşününce rakip sahada kapıp da pozisyona girmişliğimizi hatırlamıyorum ıcardinin golü dışında. Bu sezon da öyle oynarızfbyi yendıgımızde önde basıp adamları uzun oynamaya zorlamıştık ve bunu başarmıştık. şimdi önde bastıgımızda cogu zaman gereksiz basıyoruz mertens gibi pressi yönetemıyor kerem ön taraf cok bocalıyor. 2 tane kaliteli ayak ile yine 10 numara kerem press futbolu ile bizi herkes cözer
ben bu sezon daha dominant bi futbol beklıyorum fb oyuncu kalitesi olarak bize kıyasla cok düsük derbi atmosferinde ne olur bilemem ama zaha ve teteyi ayrı motive bekliyorumBen geçen sezon fbye önde bastığımızı düşünmüyorum. Daha çok karşılayıp kontra oynadık. Şöyle bir pozisyonları düşününce rakip sahada kapıp da pozisyona girmişliğimizi hatırlamıyorum ıcardinin golü dışında. Bu sezon da öyle oynarız
Daha iyi bir yontem biliyorsan buyur gec yaniSoylemesi kolay. Ilk once Icardi alindi zaten tum para PSG'ye gitmisti. Orta saha icin dusunulen isimler icin de hepsinin ciddi bonservisi vardi ve o para yoktu o an. Simdi diyebilirsin ki, ucuz adam alinsaymis. Eh iste, asil problem da bu. Oraya no name-ucuz adam mi alinsaymis, yoksa isimli ve pahali biri mi (ki taraftara bakarsan Verratti/Diarra gibi adamlar istiyordu).
Hollanda'da bir laf vardir bununla ilgili: achteraf praten is makkelijk![]()
ben bu sezon daha dominant bi futbol beklıyorum fb oyuncu kalitesi olarak bize kıyasla cok düsük derbi atmosferinde ne olur bilemem ama zaha ve teteyi ayrı motive bekliyorum
zaniolo hic bi ise yaramadı tek fb macında is yaptı zahadan o vibe ı alıyorum
erden timurun bi sucu yok kiErden timur napsın?Her alınan oyuncu iyi çıktıktan sonra hoca ne işe yarıyor.Senin rakibin 1-2m eurolu adamlar dolu.Sahadaki oyunun sorumluluğu tddir.