Erden Timur

Olabilir, anlatmis olmasi bunun kabul gorecegi ya da fizibilitesinin dogru oldugu anlamina gelmiyor. Bence fazlaca riskli transferler yapildi (oyuncularin mevcut durumlari acisindan) buna ek olarak maliyetli ve sorunlu isimler alindi, en onemlisi ise elzem bolgelere gec transfer yapilmis olmasi.
Anlatamiyorum herhalde, elin kolun bagliysa veya yapabilecegin hamleler kisitliysa ona gore bir plan kurarsin. Kendisi de bunu diyor. Zaten harcama limitinde fazla imkan olmadigindan ilk once bonservisi elinde olan oyunculara yoneldigimizi anlatti? Burada nerede sorun goruyorsun merak ediyorum ciddi olarak? CL isi garanti olunca Sanchez'in tapusunu aldik malum 2 aydir pesinden kostuk demisti. Angelino icin hoca cok inat etti, Zaha ve Tete bonservisi elindeydi, Ziyech'de mesela ciddi bir para vermeden alindi... Bazi riskler alinir bu sekilde. Her transfer risk degil mi?

Ndombele'de istenilen adamlar gelmeyince son care olarak alindi. Yoksa Amrabat aliniyordu az kalsin.

bu presste ortadan veya stoperden cıkan adam arkadan gırdıgı adamdan topu alamazsa inanılmaz tehlikeli pozisyon verıyoruz

abdülkerımı üzerine cekıp topu tekte oynayacak tek adam direk kaleci ile karsı karsıya bırakır takımı

arap ismailde bunu düşünecek kafa olsa fredle tekte oynayıp smanskiyi kacırır arkaya ama düşünemez
Fbye ludogorets kadıköyde önde bastı onlar bile zorladı. Öndeki 4lüleri ağır kontraya hızlı çıkamıyorlar. Ayrıca Kadıköy'de o kadar önde basmayız. Fb evinde o kadar kapanamaz

bu kadar teknik becerisi yüksek takımın enerji press futbolu ile başarı saglamaya calısmasını sorgulamak size göre abes olabilir. bu oyunu kopenhag oynaması gerekıyor biz degil. oyuncuları bilincsizce saga sola koşturarak bişey elde edemiyoruz artık. bu futbolu oynatacaksak icardiye zahaya teteye ziyeche mertense gerek yok. genc isimsiz koşan herifler alıp iş yapabiliriz

Anlatamiyorum herhalde, elin kolun bagliysa veya yapabilecegin hamleler kisitliysa ona gore bir plan kurarsin. Kendisi de bunu diyor. Zaten harcama limitinde fazla imkan olmadigindan ilk once bonservisi elinde olan oyunculara yoneldigimizi anlatti? Burada nerede sorun goruyorsun merak ediyorum ciddi olarak? CL isi garanti olunca Sanchez'in tapusunu aldik malum 2 aydir pesinden kostuk demisti. Angelino icin hoca cok inat etti, Zaha ve Tete bonservisi elindeydi, Ziyech'de mesela ciddi bir para vermeden alindi... Bazi riskler alinir bu sekilde. Her transfer risk degil mi?

Ndombele'de istenilen adamlar gelmeyince son care olarak alindi. Yoksa Amrabat aliniyordu az kalsin.

Pek katilmiyorum buna.

En son alinan ilk alinmasi gereken bolge. Sanchez tamamen ekstra/bonus. Onun disinda anladim ne dedigini ancak yontem ve/veya zaman tasarrufu bana hatali geliyor, cok net olarak.

Fbye ludogorets kadıköyde önde bastı onlar bile zorladı. Öndeki 4lüleri ağır kontraya hızlı çıkamıyorlar. Ayrıca Kadıköy'de o kadar önde basmayız. Fb evinde o kadar kapanamaz
fbyi yendıgımızde önde basıp adamları uzun oynamaya zorlamıştık ve bunu başarmıştık. şimdi önde bastıgımızda cogu zaman gereksiz basıyoruz mertens gibi pressi yönetemıyor kerem ön taraf cok bocalıyor. 2 tane kaliteli ayak ile yine 10 numara kerem press futbolu ile bizi herkes cözer

Pek katilmiyorum buna.

En son alinan ilk alinmasi gereken bolge. Sanchez tamamen ekstra/bonus. Onun disinda anladim ne dedigini ancak yontem ve/veya zaman tasarrufu bana hatali geliyor, cok net olarak.
Daha iyi bir yontem biliyorsan buyur gec yani :) Soylemesi kolay. Ilk once Icardi alindi zaten tum para PSG'ye gitmisti. Orta saha icin dusunulen isimler icin de hepsinin ciddi bonservisi vardi ve o para yoktu o an. Ama kaliteli bir isim istediler, ki bizde taraftar olarak boyle bir beklentiye girdik. Simdi diyebilirsin ki, ucuz adam alinsaymis. Eh iste, asil problem de bu. Oraya no name-ucuz adam mi alinsaymis, yoksa isimli ve pahali biri mi (ki taraftara bakarsan Verratti/Diarra gibi adamlar istiyordu).

Hollanda'da bir laf vardir bununla ilgili: achteraf praten is makkelijk :)

fbyi yendıgımızde önde basıp adamları uzun oynamaya zorlamıştık ve bunu başarmıştık. şimdi önde bastıgımızda cogu zaman gereksiz basıyoruz mertens gibi pressi yönetemıyor kerem ön taraf cok bocalıyor. 2 tane kaliteli ayak ile yine 10 numara kerem press futbolu ile bizi herkes cözer
Ben geçen sezon fbye önde bastığımızı düşünmüyorum. Daha çok karşılayıp kontra oynadık. Şöyle bir pozisyonları düşününce rakip sahada kapıp da pozisyona girmişliğimizi hatırlamıyorum ıcardinin golü dışında. Bu sezon da öyle oynarız

Ben geçen sezon fbye önde bastığımızı düşünmüyorum. Daha çok karşılayıp kontra oynadık. Şöyle bir pozisyonları düşününce rakip sahada kapıp da pozisyona girmişliğimizi hatırlamıyorum ıcardinin golü dışında. Bu sezon da öyle oynarız
ben bu sezon daha dominant bi futbol beklıyorum fb oyuncu kalitesi olarak bize kıyasla cok düsük derbi atmosferinde ne olur bilemem ama zaha ve teteyi ayrı motive bekliyorum

zaniolo hic bi ise yaramadı tek fb macında is yaptı zahadan o vibe ı alıyorum

Daha iyi bir yontem biliyorsan buyur gec yani :) Soylemesi kolay. Ilk once Icardi alindi zaten tum para PSG'ye gitmisti. Orta saha icin dusunulen isimler icin de hepsinin ciddi bonservisi vardi ve o para yoktu o an. Simdi diyebilirsin ki, ucuz adam alinsaymis. Eh iste, asil problem da bu. Oraya no name-ucuz adam mi alinsaymis, yoksa isimli ve pahali biri mi (ki taraftara bakarsan Verratti/Diarra gibi adamlar istiyordu).

Hollanda'da bir laf vardir bununla ilgili: achteraf praten is makkelijk :)

Hayir yani boyle yazinca olayi kapatmis mi oluyoruz Alper ? Elimde olsa, benim buna imkanim olsa, gecerim demeyeyim ancak buna gore calisma yapardim diyorum en azindan cok daha aciklayici olurdum, sanirim :) .

Tabiki de bu is kolay iste uc kurus bes kurus tamamdir imza demiyorum.. Isin icinde bir suru prosedur var ancak bu insanlarda bunun icin oradalar. Ucuz adamda demedim ben bu arada, o onermede dogru degil. Dogru adam dedim. Bu isim pahaliysa, ucuzsa ya da alternatifleri varsa ona gore elestiririz. Sonrasinda da konusmuyorum yaf.. Daha basindan problemler belli ve sorun ortada demek istedim. Dogru zamanda dogru karar verenler buyuk yonetici olurlar, buyuk hoca olurlar. Konu bundan ibaret. Bu arada, kucukler, yanlislar demiyorum, durumu ozetliyorum. Dedigin de dogru ancak ote yandan yapilan bazi transferler cok net sansasyonel hedefli.

ben bu sezon daha dominant bi futbol beklıyorum fb oyuncu kalitesi olarak bize kıyasla cok düsük derbi atmosferinde ne olur bilemem ama zaha ve teteyi ayrı motive bekliyorum

zaniolo hic bi ise yaramadı tek fb macında is yaptı zahadan o vibe ı alıyorum

Buna ben de katılıyorum ama önce oynacağımız lig maçı çok önemli. Bugünki şl maçı biraz özgüvenimizi kırdı, bir önceki lig maçında güzel bir oyunla galip gelirsek direk rakip yarı sahada oynamaya çalışacağız. Ama dzekonun ileride tuttuğu toplar sorun yaratabilir, belki de o kadar önde karşılaşmamak gerek.

Ben Okan hocaya güveniyorum.

Erden timur napsın?Her alınan oyuncu iyi çıktıktan sonra hoca ne işe yarıyor.Senin rakibin 1-2m eurolu adamlar dolu.Sahadaki oyunun sorumluluğu tddir.

Erden Timur’un bağımsız danışmana ihtiyacı var. Okan Buruk ile planlama yapılmaz. Mesela adam hocasına güvenip Angelino’yu getirmiş, hocası faydalanamamış. Hocası Vecino’yu istemiş, adam yine hocasının sözüne itibar edip getirmeye kalkmış. Hoca elindeki oyuncu ister 20 yaşında olsun, ister 40 yaşında olsun aynı şeyi yaptırmayı düşünüyor. İstediği oyuncularla beklediği performansın alakası yok. İcardi, Zaha, Ziyech, Kerem. Bunlarla İskandinav takımı gibi koştur koştur futbolu oynayamazsın. Bari koşturabilsen. Geçen sezonda ciddi payının olduğunu düşündüğüm Moritz Volz’un yerine de birini ikame ettiremedi. Oyuncuları kendi istediğine forse etmek yerine takımına uygun çözümler üretmeli. Yoksa transfer yaparak eksik bitmez.

Erden timur napsın?Her alınan oyuncu iyi çıktıktan sonra hoca ne işe yarıyor.Senin rakibin 1-2m eurolu adamlar dolu.Sahadaki oyunun sorumluluğu tddir.
erden timurun bi sucu yok ki

adam zahayı aldırdı zaha tutmadıysa ısrar etmenın mantıgı yok

her mac sonu ziyech sakattı zaha sakattı agrısı vardı

keremden neden duymuyoruz böyle şeyleri sürekli bahane

işleyen düzeni transfer ile bozduysa mevkileri bozanda net hocadır

Erden başkan 8 ve 10 numarasız büyük takım olmaz. Lütfen bu dertten kurtar artık takımı

Bu adami da kusturun de, Albayrak gelsin ve kina yakin.

Başkanım kimmich ve goretzka yı almalıydın. Parasını biz verirdik(!)

Geri
Üst Alt