Erden Timur

umarım bırakırsın başkan. maymuna 2+2 yi öğretmenin bir değeri yok. muz ver geç.
sadece içeriden yıpratılmaya çalışılsan neyse bizim ahraz taraftar da sana sallıyor çok biliyor gibi; ali koç ve içerideki düşmanlarının ekmeğine yağ sürüyorlar. Cenk Ergün bile fazla hatta bunlara keşke abdurrahim geri dönse

Sabir tasi bir yere kadar oda catlarsa arkasina bakmadan gider.
gitsin abi adam. hem kendini parçala kulübe yararlı olacağım diye hem yönetim hem taraftar sana sallasın yalnız kal ve yalnız başına ülkenin en güçlü ailesnin şımarık veledi ile karşı karşıya gelip savaş. Ne gerek var.

Başkan adayı istese de olamıyordu galiba bu yönetimin seçildiği zamanlarda. Min. bir üyelik süresi şartı mı bir şeyler vardı sanırım.
Şimdi olabiliyor mu ?

digerlerini bilmem ama başkanla arasında sorun oldugunu sanmıyorum o günkü toplantı icin cok bariz yukarıdan biyerden uyarı gelmiş o yüzden başkanla metin öztürkte katılmış toplantıyı yumuşatma adına

bu sezonda sampiyon yapsın bizi koçun defoldugunu görelim sonra bıraksın kesınlıkle liseli zihniyetiyle ugrasılmaz

Yapacağınız başkanlığı siii deyip, başkan adayı olmalıdır.

Ayrıca yönetimden şok şekilde ayrılırsa, yönetim de, taraftar da değerini o zaman anlar.

Kulübüyle anlaştık fazla maaş istedi dediğini ben duydum. Limit problemi olması %100 geçerli bir sebep değil, almak isteyen alır. Transferde çuvalladığını gerçeğini bence herkes kabul etsin.

Tüm bu gerçeklere rağmen kendisini tabiki destekliyorum, son 10 senedeki yönetici ortalamasının çok üstünde, çakal sürülerinin saldırılarına destek verecek değiliz..

İyi yönetici iyi profesyonelleri bulup iş delegasyonu yapabilen kişidir. Kendisi her işi kendi yapmaya çalışıyor, bireysel olarak başarılı ancak yöneticilik kabiliyeti hakkında şüphelerim var.

onu duydun, çünkü o gün daha yazın ortasında kampta düzenlediği basınla sohbet toplantısında konuşuyordu. yani yazın başında bizim henüz bilmediğimiz gerçeği, ffp gereği limitimizin kapalı olduğunu saklıyordu. bunu da istediğimiz oyuncuları bize gelmeye ikna etmek, kulüpleri kiralık göndermeye zorlamak (angelino) için yaptı. diğer hedef de bonservissiz oyunculardı zaten (zaha, tete vs).

1 eylül sabahı şampiyonlar ligi'ne katılabildiğimiz için limitimiz açıldı. 3 gün sonra benim gördüğüm en iyi stoperlerimizden biri indi.

cebinde 50 milyon nakit transfer geliriyle gezen, limiti açık rakibin senin ikna edip kiralık+satın alma ile kılı kırk yardığın oyuncular için, 10-15 masaya nakit çarparken neyi nasıl yapabilecektik onu da biri açıklarsa okuruz.

Taraftar kendisini sevdiğini her fırsatta gösteriyor, bırakıp gitmeyecektir. Ayrıca Dursun Özbek imza töreninde Erden Timur'u özel olarak kutlamış ve taraftara alkışlattırmıştı.

Bırak başkan sen. Tr ortamında normal bir iş yapmak bile stresliyken hiç bir şey beğenmeyen topluluğa zor maddi imkanlarda başarı getirip, yaranamıyorsun.

şu an meral akşener pozisyonunda kalmış gözüküyor.

ya yönetime isyan edip istifa edecek (takımın şampiyonluk ritmini bozmak istemediği için yapmaz)
ya da sezon sonuna kadar sabredip sonra konuşacak.

kılıçdaroğlu=dursun özbek

1705302610135.png

radikal kararlar alma zamanın geldi başganım
yoksa bunlar seni yiyecek dışarıdaki yavşaklardan önce

Geri
Üst Alt