Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.603
- 44.717
- 2.388
Dursun ve metin gsyi satti gibi gorunuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Erden olsam bırakır giderdim renktaş.Bu ekip den ayrilma vakti geldi gibi, bakalim ozaman ne yapiyorlar. Baskanlik adayini koyup devrim yaratma pesinde olmali. Zaten Erden Timur olmasaydi belki de erken secine dahi gidilecek capta yönetimiz var
Sabir tasi bir yere kadar oda catlarsa arkasina bakmadan gider.Ben Erden olsam bırakır giderdim renktaş.
gitsin abi adam. hem kendini parçala kulübe yararlı olacağım diye hem yönetim hem taraftar sana sallasın yalnız kal ve yalnız başına ülkenin en güçlü ailesnin şımarık veledi ile karşı karşıya gelip savaş. Ne gerek var.Sabir tasi bir yere kadar oda catlarsa arkasina bakmadan gider.
Kulübüyle anlaştık fazla maaş istedi dediğini ben duydum. Limit problemi olması %100 geçerli bir sebep değil, almak isteyen alır. Transferde çuvalladığını gerçeğini bence herkes kabul etsin.
Tüm bu gerçeklere rağmen kendisini tabiki destekliyorum, son 10 senedeki yönetici ortalamasının çok üstünde, çakal sürülerinin saldırılarına destek verecek değiliz..
İyi yönetici iyi profesyonelleri bulup iş delegasyonu yapabilen kişidir. Kendisi her işi kendi yapmaya çalışıyor, bireysel olarak başarılı ancak yöneticilik kabiliyeti hakkında şüphelerim var.
ortalığı karıştırma lan kim beğenmiyor kralıBırak başkan sen. Tr ortamında normal bir iş yapmak bile stresliyken hiç bir şey beğenmeyen topluluğa zor maddi imkanlarda başarı getirip, yaranamıyorsun.
Baya var lanortalığı karıştırma lan kim beğenmiyor kralı![]()
iti köpeği dikkate almağa gerek yokBaya var lan
heh o olur bak. DÖ ve MÖ ye sırf Erden Başkan için katlanıyorumiti köpeği dikkate almağa gerek yok
umarım aday olur kendi kadrosuyla