Erden Timur

Eleştiri,sorgulama bizim genimiz. Ha bundan yola çıkarak,operasyon olduğu bağıran şekilde,nifakla herhangi bir Galatasaray değerini yiyebileceğini sanan angut kuşları avuçlarını yalar.

Ayrıca, her ne kadar inançsız bir insan olsam da,sufi kültüründen gelişini öğrenmem ile gönlümü daha fazla kazanmıştır. Teşekkürler angut kuşları.

Erden baskan serefsizleri cok korkutmuşsun yapma böyle : )

Olay nedir? Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Bir kac gün önce giderli bir aciklama yapmisti, özellik ile federasyon ile kapali kapilar ardinda is cevirenleri hedef alarak. Hemen arkasinda yavas yavas medyadaki Ali Koc usaklari tarafindan bir operasyon baslatildi.

Malum kisi degil de bir ic hesaplasma olma ihtimali daha fazla bence

Bizans oyunlari meshurdur buralar da

Malum kisi degil de bir ic hesaplasma olma ihtimali daha fazla bence

Bizans oyunlari meshurdur buralar da
Cenk Ergün mü diyorsun. Erden Timur açıklama yaptıktan sonra çıktığı için Koç daha yüksek ihtimal gibi. Direkt medyada satın aldığı adamları afişe etmiş gibi oldu.

Cenk Ergün mü diyorsun. Erden Timur açıklama yaptıktan sonra çıktığı için Koç daha yüksek ihtimal gibi. Direkt medyada satın aldığı adamları afişe etmiş gibi oldu.
Yok cenk ergun valla aklima bile gelmedi

Bizim kulupte bu islerin olabilitesi yuksek cenk ergunun aksine bu islere girecegini hic sanmam

Dünkü açıklamalarına bir şekilde karşılık gelecekti, fakat gelen tepki ve sahiplerine bakınca, ülke futbolunun ne kadar kirlendiğini görüyoruz.

Erden Timur yaptığı açıklamalarda kısaca haksızlığın karşısında olup her zeminde mücadele edeceğiz dedi.

Ben ekmeğini bu spordan çıkaran sözüm ona o spor yazarlarından bu sözlerin söylenmesine sebep ortamı ve durumu konuşmalarını beklerdim.

Siyasetin ülkedeki futbola nasıl bulaştığını, tff de görevli kişilerin başka bir klübün yöneticileriyle iş ortaklığı yapmalarını, Erden Bey in konuşmasına sebep yanlı hakem hatalarını , Fenerin yıllardır yaptığı taraftırını çıldırtma noktasına getiren hatalarını ve bunu örtmek için yaptıkları transfer hatalarını , İsmail Kartal ın ahını konuşmalarını beklerdim.

Erden Timur başkanlık hedefi varsa daha fazla biz dilini kullanmalı, yönetimde gereksiz yıpranmamaya dikkat etmeli.

Maşa varken elini ateşe sokmamalı.

erden timura direk olarak daha hafta sonu yüklenen beyaz futbol ekibi... Ali Koc daha geldiginden beri fonluyor bu ekibi zaten, daha dogrusu önemli bir ticari iliskisi oldugu ortada... Ahmet Cakar bizzat i iki üc yildir hayvan gibi Fenerbahce lehine algi kasiyor, her mac sonrasinda fenerbahce´ye karsi hakem hatalarinin oldugunu belirtip, ali kocun kastigi senaryoya kaynak üretiyor...

Buradan belli operasyonu kimin baslattigi

kücük islerin hesabini yapan kücük islerin adami ali kOC

Geri
Üst Alt